АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інтерфейс проектованої інформаційної системи

Читайте также:
  1. The Graphical User Interface (Графічний Інтерфейс Користувача)
  2. Аналіз оцінки системи управління розподілом готової продукції підприємства
  3. АНАТОМІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СЕЧОВИВІДНОЇ СИСТЕМИ
  4. Аспекти інформаційної культури
  5. База даних як складова інформаційної системи
  6. Банківської системи в Україні.
  7. в умовах рейтингової системи
  8. Взаємозв'язок інформаційної культури з правовою культурою
  9. Вибір технічних засобів та розробка технічної структури системи управління
  10. Визначення властивостей нервової системи за психомоторними показниками (теппінг-тест)
  11. Визначення показників надійності елемента системи
  12. Визначення політичної системи

 

Інтерфейс— сукупність засобів, методів і правил взаємодії (управління, контролю і т. д.) між елементами системи. Під інтерфейсом розуміють не тільки пристрої, але й правила (протокол) взаємодії цих пристроїв.

Актуальність інтерфейсів зростає у зв’язку з розвитком мережі Internet, появою повністю графічних інтерфейсів, розвитком засобів мультимедії, широким застосуванням гіпертекстових документів, розширенням сфер використання та масовістю застосування ПЗ [6].

Доступ до папок і файлів Бумм на комп'ютері користувача виконується через Менеджер SugarSync або через мережевий (віртуальний) диск SugarSync Drive або через сайт My SugarSync Website. Доступ до сайту My SugarSync Website можливий через значок зелена пташка на панелі завдань. Сіра пташка - немає зв'язку з SugarSync, колечко зі стрілочками - виконується синхронізація і до завершення синхронізації не всі файли доступні.

1. У Менеджері SugarSync користувач вибирає режим роботи з загальними файлами, до яких він має доступ, тобто режим Sharing / Shared with Me (рис.2.5).

 

Рисунок 2.5 - Менеджер SugarSync

 

2. Вибравши папку BUMM_ADD, користувач натискає кнопку Open Folder і в списку, папок і файлів вибирає файл МЕНЮ(рис.2.6).

 

 

Рисунок 2.6 - Відкриття папки BUMM_ADD

 

3. У МЕНЮ (рис. 2.7) користувач вибирає гіперпосилання на потрібний файл або папку, наприклад, файл-меню ЕК09-СЛСіРЕЗ, який містить структурно-логічну схему дисциплін, що викладалися групі ЕК09, оформлену у вигляді кнопкового меню.

Якщо гіперпосилання в МЕНЮ не працюють, то слід скористатися провідниками WINDOWS для відкриття файлу ЕК09-СЛСіРЕЗ.

 

 

Рисунок 2.7 - меню бібліотеки

 

4. У меню ЕК09-СЛСіРЕЗ (рис. 2.8) користувач натискає кнопку-макрос для переходу на резюме (характеристику) однією з дисциплін, що викладалися групі ЕК09, або кнопку-гіперпосилання для переходу на навчальний план групи.

 

Рисунок 2.8 - фрагмент файлу-меню ЕК09-СЛСіРЕЗ

 

5. На аркуші з резюме дисципліни (рис. 2.9) можливий перехід за гіперпосиланнями до документів, що зберігаються в папці КОМПЛЕКСИ, наприклад, до програми цієї дисципліни або до пакету лабораторних робіт або до конспекту і т.п. Після завершення роботи з потрібним документом можливе повернення за гіперпосиланням до резюме дисципліни.

Гіперпосилання переходу і повернення необхідно створити при первісному заповненні резюме.

Заповнивши або скоригувавши резюме дисципліни, користувач повертається по кнопці-макросу на лист зі структурно-логічною схемою.

Для включення макросів, створення гіперпосилань і збереження коригувань документів використовуються звичайні для WORD і EXCEL команди і кнопки.

 

 

Рисунок 2.9– Резюме дисципліни

 

Видалені з Бумм папки та файли можна відновити через сайт My SugarSync Website.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)