АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ ПРАКТИКИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. I. ПСИХОДИНАМИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ КОНСУЛЬТАТИВНОЙ ПРАКТИКИ
  3. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  4. II. Завдання та обов'язки
  5. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  6. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  7. II. Перевірка домашнього завдання.
  8. II. Цели и задачи учебно-ознакомительной практики
  9. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  10. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  11. IV ПРОГРАМА ПРАКТИКИ
  12. IV. Домашнє завдання з інструктажем.

Практика є невід’ємною складовою навчального процесу і важ​ливим засобом підготовки кваліфікованих фахівців для фінансових і фіскальних органів держави.

Проходження практики під час підготовки магістра складається з двох етапів: виробничої практики та переддипломної практики.

Практику студенти проходять на робочих місцях згідно з направленням. Основною передумовою проходження практики є можливість самостійної роботи студента під керівництвом провід​них фахівців, призначених керівником органу бази практики.

Практика проводиться на чотирьох базах — у фінансових (Міністерства фінансів України) та податкових (Міністерства доходів і зборів України) органах, органах Державної казначейської служби України та Державної фінансової інспекції України. База практики визначається темою, обраною студентом для написання дипломної роботи магістра.

В органи Міністерства доходів і зборів України направляються студенти, які виконують дипломні роботи з питань оподаткування.

В органи Міністерства фінансів України та органи Державної казначейської служби України направляються студенти, які виконують дипломні роботи з питань бюджету, позабюджетних фондів, фінансового планування тощо.

В органи Державної фінансової інспекції України направляються студенти, які виконують дипломні роботи з питань контролю за виконанням Державного бюджету і місцевих бюджетів України.

Головне завдання практики полягає в поглибленні та закріпленні знань, здобутих студентами в процесі їх теоретичної підготовки в рамках університетської освіти. Студенти-практиканти повинні опанувати і засвоїти основні ділянки роботи органів системи Міністерства фінансів України, Міністерства доходів і зборів України, Державної казначейської служби України та Державної фінансової інспекції України, пов’язані з порядком складання та виконання бюджету, обліком і контролем за виконанням бюджетних асигнувань, а також набути певного досвіду в організації податкового менеджменту.

Під час практики студенти здійснюють збір, опрацювання, систематизацію та аналіз практичного матеріалу, необхідного для написання дипломної роботи магістра. Завдання студента-практиканта полягає в детальному ознайомленні з законодавчим та інструктивним матеріалом, який регламентує організацію роботи фінансових органів, податкових інспекцій, органів казначейства і фінансових інспекцій. Практика також передбачає ознайомлення з функціональними обов’язками працівників цих установ. Особливу увагу при цьому слід звернути на практичні аспекти можливої реалізації досліджуваних у дипломній роботі магістра фінансових питань, виявлення недоліків та можливих шляхів їх усунення.

Тривалість переддипломної практики визначається навчальним планом і становить 28 тижнів: І етап — 10 тижнів, ІІ етап — 18 тижнів.

 


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)