АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Техніка проведення

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  3. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  4. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  5. Виявляти хиби в організації та методиці проведення навчального процесу.
  6. Глава 71. Процесуальні дії у справі про порушення митних правил та порядок їх проведення
  7. Дата проведення туру: 07 - 21 липня / 12 - 26 серпня
  8. Дата проведення туру: 3 - 17 липня / 12 - 26 серпня
  9. Деякі методики проведення процедур
  10. Для проведення іспиту з використанням комп’ютерів
  11. До проведення анкетування
  12. З предмета «ІНФОРМАТИКА І КОМП’ЮТЕРНА ТЕХНІКА»

Дитині пред'являються 4 картки, розбиті на 9 клітинок, із зображенням відомих предметів. Потрібно запам'ятати і відтворити предмети словами або у вигляді малюнка.

Інструкція: "Зараз я буду показувати тобі картки, де в деяких клітинках намальовано різні предмети. Ти повинен запам'ятати не тільки предмети, але і їх положення на таблиці. Будь уважним, бо картку я буду показувати недовго (1 секунду). Після демонстрації картки ти розповіси, що в якій клітинці було намальовано".

       
   

Аналіз результатів:

Підраховується кількість правильно відтворених предметів (у відповідній клітинці і. правильно названий об'єкт) на 4 картках, після чого сума ділиться на 4. Це і є показник обсягу уваги.

Для дитини віком 6-7 років:

Ø високий рівень - 5-7 предметів;

Ø хороший - 4;

Ø достатній - 2-3.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)