АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дата проведення туру: 3 - 17 липня / 12 - 26 серпня

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  3. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  4. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  5. Виявляти хиби в організації та методиці проведення навчального процесу.
  6. Глава 71. Процесуальні дії у справі про порушення митних правил та порядок їх проведення
  7. Дата проведення туру: 07 - 21 липня / 12 - 26 серпня
  8. Деякі методики проведення процедур
  9. Для проведення іспиту з використанням комп’ютерів
  10. До проведення анкетування
  11. Загальні положення про організацію і проведення педагогічної практики.

Тернопіль - Львів - Будапешт - Зальцбург - Мюнхен -

Страсбург - "Європа-Парк" - Париж (2 дні) -

Льорет-де-Мар (6 днів) - "Порт Авентура" - Барселона - Монсеррат -

Ніцца - Монако - Лідо ді Езоло - Львів - Тернопіль

В одному турі:

6 днів на найкращому узбережжі Іспанії!!!

1 день на Лазурному Березі Франції!!!

1 день на Адріатичному узбережжі Італії!!!

2 дні у місті кохання і світла - Парижі!!!

2 найкращі парки розваг Європи!!!

+ величний Будапешт, вишуканий Зальцбург, яскравий Мюнхен,

космополітичний Страсбург, загадковий Монсеррат, феєрична і неповторна Барселона!!!

Дата проведення туру: 3 - 17 липня / 12 - 26 серпня

УВАГА! При бронюванні туру до 1 березня — ГАРАНТОВАНА ЗНИЖКА - 5%!!!

Також ГАРАНТОВАНА ЗНИЖКА - 5% усім друзям, які вже подорожували з нами Європою!!!

У Вас є ДІЮЧА ШЕНГЕН ВІЗА на період туру — отримайте ЗНИЖКУ - 35 ЄВРО!!!

УВАГА! У турі буде розіграно ДВА СЕРТИФІКАТА НА БЕЗКОШТОВНИЙ ФАКУЛЬТАТИВ!!!

 

1 - Тернопіль-Львів-Будапешт - 6:00 - виїзд з Тернополя від Катедрального собору, зупинка у Львові (посадка у Львові біля Стрийського автовокзалу) - 9:00 виїзд на кордон (можливе довге очікування на кордоні), переїзд до Будапешту.

Будапешт часто називають Парижем східної Європи. Старовинна Будда і елегантний Пешт злилися в неперевершений архітектурний комплекс. Їх розділяє лише величний Дунай. Рибацький бастіон, знаменитий Королівський палац, чарівні мости і звичайно найкрасивіший Парламент Європи...

За умови прибуття до 21:00 - пропонуємо Вам здійснити романтичну прогулянку на кораблі по Дунаю з келихом шампанського (15 €). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.

 

 

Поселення в готель.

2 - Сніданок. Переїзд в Зальцбург (550 км) - Альпійське серце Австрії - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі...4 години для знайомства з містом Моцарта.

Переїзд в транзитний готель на території Німеччини (80 км).

3 - Сніданок. По можливості, заїзд в супермаркет. Мюнхен (80 км) - на нас чекає оглядова екскурсія "Мюнхен – Легенда Баварії". Пивний фестиваль "Октоберфест", Опера, ресторан "Хофбройхаус", Пінакотека, завод "BMW" і футбольний клуб "Баварія" – ось чим славиться Мюнхен – справжнє місто-казка на півдні Німеччини.

           
     
 
 

 

 


Вільний час. Радимо усім скуштувати жарені сосиски та знамените баварське пиво, насолодитися чудовим шопінгом.

16:00-17:00 - переїзд на ночівлю в транзитний готель (в районі Страсбурга 360 км).

4 -Сніданок. Страсбург – столиця Ельзаса, пам'ятка архітектури всесвітньо–історичного значення, батьківщина гімну Франції «Марсельєзи», штаб–квартира Ради Європи і Європейського парламенту, квартал під назвою "Маленька Франція" з мережею каналів, забудований середньовічними будинками із гостроверхими дахами, який здається ожившою казкою братів Грімм. Змішавши французьку і німецьку культури, Страсбург отримав свій особливий колорит, свою яскраво виражену індивідуальність. Оглядова екскурсія. Після екскурсії - вільний час до вечора.

 

Пропонуємо, за бажанням, неймовірно захоплюючу поїздку до «Європа-Парку» на 9 годин (45 Є). Найкращий парк розваг Німеччини відтворює в мініатюрі всю Європу. Це найбільш інтернаціональний парк в світі! Він розташований в південно-західній частині країни, де сходяться кордони Німеччини, Франції і Швейцарії. Потрапивши сюди можна "відвідати" Австрію, Великобританію, Німеччину, Голландію, Іспанію, Італію, Росію, Францію, Швейцарію, Скандинавію, а також Шоколадну Землю, Країну Вікінгів і Палацовий Парк. Тут туристів чекає безліч різноманітних атракціонів - 10 неймовірних американських гірок, найдовша в Європі водяна гірка, і шоу гладіаторів у Колізеї, і африканське село, і російське село з Бабою Ягою, і лицарські турніри - чого тут тільки немає…

 

Ввечері повернення в Страсбург, збір групи, нічний переїзд в Париж (500 км).

5 - Париж - Екскурсійна програма. " Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, острів Сіте, Люксембурзький сад, Пантеон, Лувр, Вандомська площа, Бастилія. Ви ще не були в Парижі? Час познайомитися з цим чарівним і вишуканим містом, відвідати знамениті музеї, піднятися на Ейфелеву вежу. Одним словом, зібрати всі свої враження в скарбничку пам'яті для того, щоб нічого не забути… до наступного візиту в Париж.

 

 


Після екскурсії час для обіду. Далі ми запрошуємо Вас на незабутню, захоплюючу, романтичну екскурсію по Монмартрі (15 €), звідки відкривається найкращий вид на Париж. Якщо Ви не були на Монмартрі – Ви не бачили Париж!!!

Після екскурсії запрошуємо Вас в один з найвідоміших парфумерних магазинів " Paris Look " (Duty free), де Ви зможете придбати справжні французькі парфуми за помірними цінами. Вільний час до вечора. Ви можете відвідати Єлісейські поля, піднятися на Ейфелеву вежу…

Ввечері, за бажанням, нас запрошує річка Сена. Прогулянка на кораблику (15 €), щоби з води помилуватись вечірнім містом в ілюмінації і дати собі обіцянку приїхати сюди ще раз...(Поселення в готель)

 

6 - Сніданок. Париж - вільний день. У Вас є можливість провести весь день у місті кохання - Парижі. Час для відвідування музею Лувр.

 

 

Після обіду запрошуємо Вас на Монпарнас - знаменитий хмарочос у центрі Парижа з оглядовою платформою на 56 поверсі, з якої відкривається казковий вид на Париж (15 €).

Нічний переїзд в Іспанію (1000 км).

7 - Відвідування іспанського супермаркету. Льорет де Мар - поселення в готель, відпочинок на морі. Вільний день. Льорет де Мар – це сонце, море, пальми, рай, де Ви знайдете прекрасні й білосніжні пляжі, тепле й ніжне море, різноманітні дискотеки і нічні клуби, розважальні шоу-програми та аквапарки. (готель)

8 - Сніданок. Льорет де Мар - Відпочинок на морі. Вільний день. (готель)

9 - Сніданок. Сніданок. Льорет де Мар - Відпочинок на морі. За бажанням, запрошуємо Вас на весь день до знаменитого парку розваг «Порт Авентура» (60 €) — найкращий парк розваг Іспанії. Найвищі американські гірки у всій Європі – Shambhala!!! Унікальні на всю Європу американські гірки Dragon Khan!!! Hurakan Condor – вільне падіння з вежі заввишки 100 м!!! Port Aventura – унікальний тематичний парк Європи, адже відвідувачі можуть здійснити фантастичну мандрівку по різних континентах. Тут Ви можете пізнати таємниці імперського Китаю, відчути колорит Дикого Заходу, побувати у джунглях Полінезії і загадковій Мексиці часів Майя. Порт Авентура – ідеальне місце відпочинку, де можна випробувати гострі відчуття на одному із захоплюючих атракціонів, побувати на численних шоу, сфотографуватися зі знаменитими персонажами з мультфільмів.

 

Повернення в готель пізно ввечері.

10 - Льорет де Мар - Відпочинок на морі. За бажанням о 08:00 факультативний виїзд на весь день до Барселони - 80 км (30 €).

Барселона – захоплююча оглядова екскурсія містом. Друге за величиною місто Іспанії, вічний суперник Мадриду, столиця моди, мистецтва і дизайну. Барселона вишукана, елегантна та романтична. Ви закохаєтесь в неї з першого погляду: темпераментні мотиви фламенко, легкий морський вітер, золоті пляжі, запах паельї та кальмарів, солодкий аромат сангрії, унікальна архітектура... За свою тривалу історію Барселона обросла безліччю площ, фонтанів, скверів і тих милих куточків, які надають їй благородства і чарівності. Але саме великому Гауді, який віддав їй весь свій талант і життя, Барселона зобов'язана тим неповторним архітектурним образом, який приніс їй вселенську славу...

 

 

"Барселонамісто, яке змушує посміхатися". В тому, що у міста є душа, після відвідування Барселони, вже не сумніваєшся. Готичний квартал, Саграда Фамілія, Кафедральний собор, парк Гуель, гора Монтжуік, Ла Рамбла, гора Тібідабо, найбільший стадіон Європи "Камп Ноу" – це все те, що потрібно обов'язково побачити в Барселоні.

Барселона – рай для шопоголіків. Безліч брендових магазинів і бутіків чекають на Вас у сезон знижок!

           
   
 
     

 

 


 

Ввечері запрошуємо Вас на захоплююче шоу яскравих фонтанів.(Повернення в готель пізно ввечері)

11 - Сніданок. Льорет де Мар - Відпочинок на морі. За бажанням о 13:00 факультативний виїзд до монастиря Монсеррат - 120 км (25 €). Одна з найголовніших святинь Іспанії – гора Монсеррат. Величезне серце Каталонії, зачаровує своїм легендарним виникненням. На химерній незвичайної форми горі розташований старовинний монастир, де зберігається образ-фігура Матері Божої – «Чорна Мадонна»… Згідно переказів в IX столітті, на схилі гори Монсеррат знайшли статую "Чорної Мадонни". Її спробували спустити вниз, але чим далі її несли, тим важчою вона ставала. І тоді вирішили залишити її не вершині, а поряд заснували монастир… Гора Монсеррат, розпиляна ангелами та охороняється «Чорною Мадонною», ще й неймовірно прекрасна!... Вона росте і видозмінюється із приближенням до неї, постійно змінює кольорові відтінки, а її вершини, часто оповиті туманом, скеровані в небо, заставляють засумніватись в реальності.

 

Чорна Мадонна з немовлям на руках, допомагає вірити у здійснення найзаповітніших бажань, а жінкам знайти щастя материнства. Прикрашені скульптурними творами стежки цього музею під відкритим небом розтягнулися мов неосяжний лабіринт загадок та спогадів. Ввечері повернення в готель.

           
     
 
 

 

 


12 - Сніданок. Льорет де Мар - відпочинок на морі. Вільний день. Нічний переїзд до Ніцци - 600 км

13 - Ніцца - відпочинок на морі. Ніцца Королева Лазурного Берега – чарівна, витончена й ніжна... «Ніцца – серце рів'єри». Променад де Англес, Негреско, Массен – слова, які хвилюють слух та бентежать уяву. Англійський бульвар... Ця довга, широка набережна, що тягнеться вздовж бухти Ангелів від центру Ніцци з пальмами, красивими площами і розкішними готелями – символ Рів'єри. Найзначніша будівля тут – готель «Негреско». Пагорб Шато, звідки відкривається прекрасний вигляд на старе місто та пляжі. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари... 9 годин вільного часу для відпочинку на пляжах лазурного узбережжя Франції і самостійного знайомства з містом.

 

Пропонуємо Вам відвідати найрозкішнішу країну Європи - Монако (20 €) - 9 годин вільного часу для знайомства з цим райським куточком і відпочинку на пляжах Монте-Карло.

Ви познайомитеся із князівським палацом родини Грімальді, побачите Океанографічний музей, директором якого довгий час був Жак-Ів-Кусто, відвідаєте знамените Казино Монте-Карло, прогуляєтеся по мальовничих екзотичних парках. Відвідування цієї неймовірно розкішної й доглянутої держави, у якій навіть тротуари миють щодня спеціальним шампунем, надовго залишиться у Вас в пам’яті.

 

 


Ввечері повернення до Ніцци, збір групи, переїзд у транзитний готель в Італії - до 300 км

14 - Сніданок. Переїзд до Лідо ді Езоло - близько 300 км. Відвідування італійського супермаркету. 9 годин вільного часу для відпочинку на Адріатичному морі. Нічний переїзд на Україну (1000 км)

15 - Переїзд територією Угорщини. Прибуття на Україну пізно ввечері.

Вартість туру: 680 €* + 150 грн

*При бронюванні до 1 березня вартість туру: 645 € + 150 грн

У вартість входить: оформлення документів для візи; проїзд комфортабельним автобусом по маршруту; медичне страхування; проживання в готелях зі сніданками (10 ночей); екскурсії згідно програми (Мюнхен, Страсбург, Париж), супровід керівника групи за маршрутом.

Додатково оплачується: вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; факультативи; особисті витрати; консульський збір – 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років).

За додатковою інформацією звертатися:

керівник групи (Володимир Вікторович): (093) 526-55-77; (096) 903-38-62;

+3725 767 29 61 (Європейський - на період туру)

 

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.022 сек.)