АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні види засідки

Читайте также:
  1. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  2. IV. Основні напрями реалізації Національної стратегії
  3. Бази даних. Основні відомості
  4. Біотехнічні заходи.Основні її задачи
  5. Вакуумні деаератори, будова, схеми розміщення. Основні показники роботи.
  6. Варистори та їх основні характеристики.
  7. Визначники та їх основні властивості.
  8. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  9. Визначте основні методи дослідження психогенетики і можливості їх застосування
  10. Виникнення економічної теорії та основні етапи розвитку. Сучасні напрямки і школи економічної теорії
  11. Вступ. Основні взаємодії суспільства і природи. Предмет і завдання екології.
  12. Глава 1. Основні положення

Способи проведення засідки

Замаскована засідка.

Працівники міліції (використовуючи маскувальні засоби, заходи) в залежності від того на якій місцевості захід буде проводитись. Якщо захід проходить вулиці міста форма одягу цивільна, в лісі спеціальний одяг типу (камуфляж) відповідно до часу доби та пори року. В міськіх умовах, для того що б не привернути увагу своєю присутністю, правцівники імітуються роботи соціальних, комунальних служб, технічні роботи під таким виглядом є можливість поблизу розмістити спеціальний транспорт та техніку.

Основне завдання в таких заходах підготувати його так, щоб він вписався в навколишнє середовище, не привертав уваги оточуючих, не виникало підозри у особи яку очікують

У випадках коли заходи проходять на відкритій місцевості, лісопарковій зоні використовується спеціальний тип одягу (камуфляж) який за своєю кольоровою гамою відповідає порі року.

Вимоги до цивільного одягу при проведенні відповідних заходів:

- Одяг за розміром

- Не яркий

- Відповідає навколишній обстановці

Прихована засідка

Коли працівнкі податкової міліції використовуючи прикриття (місце перебування працівників не проглядається) від сторонніх осіб, знаходячись на місті можливої появи обєкту у спеціальному спорядженні, з табельною вогнепальною зброєю на поготові, спеціальними засобами знаходяться в очікувані появи зазначеної особи.

Основні види засідки

Афганська засідка – використовується на гористій місцевості, та в міськіх умовах, основна вимога групи нападу знаходяться на висоті відносно обєкту затримання

Афганська засідка (мал.1)

V – подібна засідка – може бути використана на рівнинній поверхні та в міськіх умовах, основна вимога групи нападу визначають сектори обстрілу, обєкт відпрацьовується ще не наблизившись до груп нападу. Особливістю засідки є той факи, що група прикриття знаходячись за бойовими порядками забезпечує тил засідки та в разі прориву з засідки затримує (знищує) обєкт відпрацювання.

 

V – подібна засідка (мал.2)

Молот и наковальня – Особливість організації проведення засідки в тому, что перший удар наносить «молот» в тил противника, другий удар наносить «наковальня». Противник знищується в повному оточенні.

Успіх проведення засідки залежить від місця проведення, її прихованого розміщення на місцевості, проведення на підготовчому етапі відповідного комплексу спеціальних заходів по прихованості та маскуванню особового складу та дій.

Молот та наковальня (мал.3)

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)