АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Джерело інформації – елемент, який в змозі формувати або вироблять вхідні співвідношення для системи

Читайте также:
  1. Автомобiльний транспорт – як джерело забруднення довкiлля
  2. Багатовимірність людського буття: співвідношення біологічного і соціального в людині
  3. Визначення обліку. Види обліку. Користувачі облікової інформації
  4. Відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки
  5. Відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки
  6. Вхідні дані для виконання завдання 14
  7. ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ
  8. Джерела наукової інформації та їх роль у науково-дослідницькій роботі
  9. Для отримання інформації про консульський збір, натисніть тут
  10. Еволюція світової валютної системи.
  11. Жодна з відповідей не характеризує співвідношення цих норм.

До об’єктів внутрішнього контролю належать: звітність, бух. облік, правове забезпечення діяльності, фінансово-господарська діяльність під-ва, капітал, майно, зобов’язання та ін.

Доброякісні документи – документи, які містять віс необхідні реквізити і підписи, в яких відображені процеси є законними і економічно обгрунтованими

Договірне інформац забезп-ня контролю – господарські угоди, контракти з суб’єктами підпр-кої дія-сті, складені ревізованим підпр-вом та затверджені в установленому порядку.

Додатки до акта аудиторського контролю можуть бути у вигляді таблиць. Стандартами встановлено певні вимоги до складання таких таблиць. Кожна таблиця повинна мати змістовий заголовок, який розміщують нижче від слова “таблиця”. Слово “таблиця” і заголовок пишуть з великої букви. Підкреслювати заголовок не рекомендується.

Додатки до акту комплексної ревізії – це проміжні акти ревізій, аналітичні відомості, таблиці, машинограми, графіки, пояснювальні записки матеріально відповідальних працівників і службових осіб, копії первинних документів і облікових регістрів тощо.

Дослідна стадія контрольно-ревізійного процесу складається з пере дослідного і дослідного етапу. Передослідний етап включає низку процедур організаційного характеру.ю спрямованих на створення необхідних умов для якісного проведення ревізії в установленні строки. Дослідний етап – це проведення к-р процедур з перевірки виробничої і ФГД п-ва за допомогою найпростіших засобів обчислювальної техніки, а також способом ділового спілкування з ЕОМ.

Достовірна інформація – інформація яка не має суттєвих помилок або пристрасних оцінок і правдиво відображає ФГД

Експеримент – науково поставлений дослід відповідно до мети фін-во-госп-го контролю для перевірки результатів процесів, які планують або виконані.

Експертиза – прийоми експертних оцінок, що застос-ся технологічними, судово-бухгалтерськими, криміналістичними та ін експертизами при дослідженні спеціальних питань, пов’язаних з фінан-госп-ким контролем.

Етапи організації ревізійної роботи – підготовка до ревізії, організація і безпосереднє проведення ревізії на обєкті, оформлення результатів ревізії, реалізація матеріалів ревізії, контроль за виконанням рішень прийнятих за результатами ревізії

За результатами ревізії видають розпорядження у випадках – коли виявлено незначні недоліки і порушення у діяльності підприємства, яке ревізували, не пов’язані ні аз корисними цілями певних працівників і які не є причиною матеріального збитку

Завдання внутрішнього контролю: забезпечення ек-ї безпеки п-ва; забес-ня ефек-ті вик-ня всіх видів рес-в; контроль дотримання обраної тактики та стратегії; попереднє тестування внутрішнього середовища та зовнішнього ек-но-правового сер-ща; контроль дисципліни виконання; збереження майна.

Завдання ревізії – 1)виявлення фінансових і господарських порушень, крадіжок, безгосподарності; 2) встановлення причин і умов, що сприяють порушенням, винних осіб; 3)прийняття заходів щодо відшкодування заподіяного збитку, як у процесі ревізії так і після неї; 4) виявлення невикористаних резервів підвищення ефективності діяльності.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)