АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Шляхетність - це бажання бути творцем, цитуючи Олену Телігу “стати батьками майбутнього своєї нації”

Читайте также:
  1. Аналіз і компонування інформації для проекту в різному форматі. Презентації майбутнього виробу.
  2. Б) надання батьками (усиновлювачами) або піклувальником неповнолітньої особи згоди на набуття нею повної цивільної дієздатності.
  3. Взаємодія між усіма фахівцями, які працюють з даним контингентом дітей та їх батьками.
  4. Викладається, на її складові частини, але щоб кожна з цих частин не втрачала своєї
  5. Володимир СІДАК. Полковник Петро Болбочан на тлі своєї доби
  6. Десять заповідей для мами і тата майбутнього першокласника
  7. Завдання на літо для учнів майбутнього ІІІ курсу
  8. ІІ. Записати дієслова у три колонки: у першу – теперішнього часу; у другу – минулого; у третю – майбутнього.
  9. Методологічні основи передбачення майбутнього
  10. МОДЕЛЮВАННЯ МАЙБУТНЬОГО
  11. Оратор наводить аргументи на користь своєї позиції; критика передбачуваних заперечень
  12. Основні напрями роботи з батьками щодо формування правил безпечної поведінки дітей

====================

Суд переніс розгляд скарги Доктора Пі на вересень http://ua.golos.ua/crime/14_06_16_sud_perenes_rassmotrenie_jalobyi_doktora_pi_na_sentyabr

«Доктор Пі не був присутній на засіданні суду, посилаючись на недомагання» … Обласний Апеляційний суд переніс на 8 вересня розгляд апеляційної скарги Андрія Слюсарчука на вирок Сихівського райсуду Львова, яким він засуджений до 8 років позбавлення волі»

=====

У справі «Доктора Пі» держава зловживає владою. Слюсарчука нема за що карати – правозахисник - http://www.pic.com.ua/u-spravi-doktora-pi-derzhava-zlovzhyvaje-vladoyu-slyusarchuka-nema-za-scho-karaty-pravozahysnyk.html

16 червня відбулося чергове засідання львівського апеляційного суду по справі Андрія Слюсарчука -

Сихівський народний суд виніс Слюсарчуку А.Т. досить жорстокий (і, за думкою адвокатів, неадекватний) вирок: 8 років позбавлення волі. Однак крапку в цій справі ставити зарано: надто багато питань лишилися без відповіді. Окрім того, професор подав апеляційну скаргу, яка розглядається саме зараз. На першому засіданні апеляційного суду, що відбулось 2 червня, у якості незалежного спостерігача була присутня правозахисниця Тетяна Перепеткевич, яка надала нам цей ексклюзивний матеріал.

На початку засідання апеляційного суду Андрій Слюсарчук вимагав відводу усього його складу, включаючи прокурора і головуючого. Окрім того, було заявлено клопотання про відвід усім адвокатам, оскільки вони формально виконували свої обов’язки і їх дії протирічили інтересам підзахисного. Зокрема, вони виступили за те, щоб апеляційну скаргу розглядав саме цей склад суду. В результаті – суд задовольнив лише клопотання про відвід адвокатів і призначив Слюсарчуку державного захисника, після чого засідання було перенесено на 16 червня.

Чому виникла недовіра до апеляції? Тому що раніше вона залишала без змін постанови Галицького народного суду про продовження незаконного утримування Слюсарчука А.Т. за гратами. Природно, що в Андрія Тихоновича є сумніви відносно її незаангажованості. Адже статті, на підставі яких його заарештували, прокурор згодом виключив із обвинувального висновку. Насправді ніяких підстав подовжувати строки утримання під вартою не було.

=================

Tatyana Perepetkevich

Почитала заперечення прокурора, который к слову говоря не вписался в стадию процесса и подал свои заперечення з порушенням строку.

Ну, шо вам сказать, Александр Эдуардович, вам ли с нами тягаться - 25 страниц странного текста, как впрочем и такого же смысла обвинительного акта, против обгрунтовності не доведенності вини у 200 сторінок та подання 35 клопотань до апеляції. Тренуйтесь, шо вам ще казати...

=====

Когда у прокурора Прокопова адвокат Гавенко спросил - не пошел ли он на повышение, Прокопов ответил, что пехотой кто-то тоже должен работать. Так шо сражаемся артиллерийским снаряжением, оказывается, с пехотой.. Ну, да, расстояние в 1000 км, это не мелочь по карманам тырить, лязгает хорошо, слышно далеко.. Во Львове так лупонули, шо весь Днепропетровск слышит - что да как..

=====

Газеты таки продолжают перебрехивать и писать то, чего не было и в помине в рассмотрении дела Слюсарчука А.Т. в апеляции, никакого адвоката потерпевших Петришина в зале суда 16.06 никогда не было, его не было и 02.06. Это говорит о продолжающейся брехливой тенденциозности. Это называется, что стороне защиты никто слова не давал. Не умиляет ли такая однобокость?

=====

Людмила Селютина Ничего удивительного, так "работают" все суды и так подаюи информацию СМИ.

 

Журналістка,що вигадувала сенсації про Слюсарчука,про докази з не відомими досі оргіями на відео може отримати диплом…чи діагноз?

Навіть якщо шизофренік-ман’як почне вивчати психологію і круту психіатрію,то самі знаєте,що з цього може вийти! Якщо залізти в такий океан,то можна і втопитися,сидячи на таблєточках наче путлєр на трубі з нафто-газ-булькою,знаєте,як в загадці-анєґдоті,–між «бєєє»,«іааа»,думаючи дійсно,що це море по коліна! Тоді навіть втопиться найдовший хвіст цьогорічної кобили,бо ж то скотинка,яка ніц не розуміє,но тільки ірже,що правда,і трохи по-москальськи: «РЖУНИМАГУ»! Чоловіки б сказали: не смішіть мої шкарпетки,що англійською означає – підтягніть мої шкарпетки.

Отож,якщо серйозно,то хто тут бездипломний псих-наркоман відразу зрозуміло!

https://www.youtube.com/watch?v=bU-bOrWMOEk

Шахрай Доктор Пі обмежено осудний? Наркоман?

СУД ДАВ ДОКТОРУ ПІ 8 РОКІВ ТЮРМИ

https://www.youtube.com/watch?v=TiSVIrc2ZVg

На цьому відео 3:07 хв.Світлана Мартинець,журналістка горезвісного «Експреса»,котий відомий тим,що «висмоктує сенсації з пальця»,а його головний редактор захоплює десятками гектарів землю у перемишлянських селах,стверджує,що вивчала психіатрію, психологію! «Іш ты?»,вони мусіли вивчити!

Не пора вже перестати брехати?Чи може Мартинець диплом психіатра видати?

Ні,з усього видно,що цих горе-журналюг базарних новин чекає суд і вирок,а відтак-дурдом! Останнім часом вони вже дійшли до повного маразму,написавши,що Слюсарчук написав статтю,яка не відомими шляхами потрапила їм в редакцію,в якій дає поради Януковичу! Тобто,спроба причепити Слюсарчука якимсь чином до Януковича-це останній піск пришилепкуватих шизофреніків! Інакше й не може бути,бо Слюсарчук на радіо говорив,що «Тимошенко і Янукович-це дві половини однієї задниці…»! Але ж шизікам –море по коліна і справка з дурки не допоможе навіть в океані!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)