АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Техніка виконання ялинки. Починаємо плести ялиночку з верхівки

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  10. Банку, якщо він занадто ухиляється від виконання рекомендацій.
  11. Взаємодія між органами Держказначейства та державної податкової служби в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами
  12. Види бухгалтерського обліку виконання бюджетів

Починаємо плести ялиночку з верхівки. Відрізаємо дріт довжиною 45 см. На середину дроту потрібно нанизати бісеринку золотого кольору і групу з білого стеклярусу, намистини золотого і сріблястого кольору, 1 бісеріни-рубки зеленого кольору. Другий кінець дроту пропустити через всю групу. На кожен з кінців дроту набрати по 4 зелених бісеринки.

Після цього треба скрутити обидва кінці дроту разом на 3-4 обороту. На кожному кінці дроту набрати 4 бісерини зеленого кольору, 2 коричневі, 4 зелені, закрутити в петельки.

Скрутіть кінці дроту на 2 обороту і зробіть ще такі ж дві петельки. Переходимо до виготовлення своїми руками другого ярусу ялинки з бісеру. Відрізаємо 4 шматки дроту завдовжки по 25 см. Робимо з них 4 гілочки по три петельки з набором: 3 зелені бісерини, 2 коричневі, 3 зелені.

Від петельки до петельки скрутити дріт на 4-5 оборотів, від останньої петельки 3 обороту.

 

 

Займемося виготовленням гілочок для третього ярусу сплетеної своїми руками ялинки. Для цього з 4 шматків дроту завдовжки 30 см робимо 4 гілочки по 5 петельок. Перші три петельки, як на гілочці з другого ярусу, в подальших двох петлях замість трьох зелених набрати 4. І так приблизно повторюємо постійно з різною періодичністю. Врешті ми отримуємо невелику ялинку.

 

 

Вартість виробу:

Бісер(1 упаковка/5 грн.) – 20 грн.

 

Проволока – 15 грн.

 

Всього: 35 грн. І новорічна ялинка готова.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)