АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕМА №1. СУТНІСТЬ, ЗАВДАННЯ ТА ФОРМИ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ

Читайте также:
  1. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  2. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  3. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  4. I. Предпосылки формирования профсоюзного движения.
  5. II. Завдання та обов'язки
  6. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  7. II. Перевірка домашнього завдання.
  8. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  9. II. ТАКТИКА СОВЕТСКИХ ВОЙСК В БОРЬБЕ С ВООРУЖЕННЫМИ ФОРМИРОВАНИЯМИ ОППОЗИЦИИ.
  10. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  11. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА
  12. IV. Домашнє завдання з інструктажем.

Під час самостійної підготовки у власному зошиті для практичних занять кожен курсант повинен письмово розглянути перелічені нижче поняття та викласти власну думку щодо їх розуміння.

1. Поняття та значення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений.

2. Яким чином виконується завдання кримінального судочинства «застосування до кожного учасника кримінального провадження належної правової процедури».

3. Яким чином здійснюється забезпечення відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням громадянам, юридичним особам і державі.

4. Структура досудового слідства: етапи, процесуальні дії і рішення. Види процесуальних дій і рішень.

5. Напрями діяльності під час досудового слідства. Кримінально-процесуальні функції у досудовому слідстві..

6. Іноземний досвід провадження досудового слідства.

7. Моделі (форми) досудового слідства, що існують у закордонних державах.

ТЕМА №2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ

Під час самостійної підготовки у власному зошиті для практичних занять кожен курсант повинен письмово виконати завдання за наведеною нижче фабулою:

В провадженні у слідчого знаходиться кримінальне провадження, яке розпочато 2 вересня цього року за фактом вчинення гр. Гавриловим В.М. та гр. Середенко П.К. крадіжки майна з квартири гр. Шеховцової К.П. В ході досудового слідства підозрюваний Середенко П.К., до якого було застосовано запобіжний захід домашній арешт, порушив вимоги цього запобіжного заходу і почав переховуватися від органів слідства. Здійснюючи подальше досудове розслідування слідчим було здобуто достатньо доказів, що підтверджують причетність підозрюваного Гаврилова В.М. до вчиненого злочину, а місцезнаходження підозрюваного Середенка П.К. не встановлено. У зв’язку з цим було прийнято рішення про закінчення досудового розслідування та звернення до суду з обвинувальним актом.

Завдання:

1) Визначить яке процесуальне рішення необхідно прийняти у зазначеному випадку стосовно підозрюваного Середенка П.К.

2) Вкажіть процесуальний порядок прийняття цього процесуального рішення.

3) Назвіть, яка посадова особа та за яких підстав вправі прийняти таке процесуальне рішення.

4) Визначтесь, у якому документі слід зафіксувати зазначене процесуальне рішення, вкажіть форму й зміст цього документа.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)