АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Львівський державний університет внутрішніх справ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Агальні положення щодо переходу на казначейське обслуговування місцевих бюджетів
  3. Аналіз фінансового положення компанії
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  6. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  7. Вихідні положення
  8. Глава 1. Загальні положення
  9. Глава 1. Основні положення
  10. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  11. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  12. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів

Львівський державний університет внутрішніх справ

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор навчально-наукового інституту

Права, психології та економіки ЛьвДУВС

Доктор юридичних наук, професор

В. К. Грищук

«__»_____________2011 р.

 

ПРОГРАМА

 

 

ВИРОБНИЧОЇ та НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

В судах, органах прокуратури, органах юстиції, адвокатських компаніях, юридичних відділах підприємств, установ, організацій

Для студентів 3-го, 4-го, 5-го курсів

Юридичного факультету Навчально-наукового інституту права, психології та економіки ЛьвДУВС

 

 

Львів 2011


 

Обговорено і схвалено на засіданні кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ЛьвДУВС

Протокол № 1 від «01» вересня 2011 р.

 

Програма виробничої та навчальної практики в судах, органах прокуратури, органах юстиції, адвокатських компаніях, юридичних відділах підприємств, установ, організацій для студентів 3-го, 4-го, 5-го курсів юридичного факультету навчально-наукового інституту права, психології та економіки Львівського державного університету внутрішніх справ / Укладач Верба-Сидор О. Б. – Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2011. – 33 с.

 

© Верба-Сидор О. Б., 2011


 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Практика є важливою складовою частиною підготовки бакалаврів – юристів як висококваліфікованих фахівців до майбутньої роботи, забезпечення їх конкурентоспроможності та можливості працевлаштування на вітчизняному та європейському ринках праці.

Навчальну практику проходять студенти 3 курсу юридичного факультету протягом 4 тижнів.

Виробничу практику проходять студенти 4 курсу юридичного факультету протягом 2 тижнів.

Студенти 5 курсу проходять практику протягом 10 днів.

Практика студентів проводиться з відривом від теоретичного навчання на базах практики – в судах, органах прокуратури, юстиції, в нотаріаті, а також в адвокатських компаніях, в юридичних відділах підприємств, установ, організацій тощо, науково-технічне оснащення яких спроможне забезпечити сучасні вимоги до підготовки фахівців відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня, а також умови їх подальшого професійного росту та кар’єри.

Тривалість практики, терміни проведення, її обсяг визначаються індивідуальним навчальним планом студента та графіком навчального процесу.

1.2. Практика передбачає удосконалення професійно-практичної підготовки студентів, надання їм достатнього обсягу практичних знань, умінь і навичок, відповідно до вимог освітньо–кваліфікаційної характеристики, з використанням матеріально-технічної бази відповідних підприємств, установ, організацій тощо.

Мета практики – оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних під час навчання в університеті теоретичних знань та практичної підготовки, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності.

Внаслідок проходження практики студенти мають набути практичних навичок застосування в реальних умовах отриманих знань з різних галузей права (цивільного, сімейного, трудового, екологічного, господарського та інших), ознайомитися зі структурою і діяльністю відповідних органів державної влади, вивчити нормативний матеріал, сформувати навички застосування чинного законодавства в конкретній сфері юридичної діяльності, ознайомитися з різними сферами юридичної практики, виробити організаторські здібності та вміння на високому рівні забезпечувати реалізацію принципів правової держави тощо.

Завданням практики є закріплення набутих під час навчання теоретичних знань, ознайомлення з конкретними ділянками юридичної діяльності, структурою і специфікою роботи правоохоронних органів та інших юридичних структур, формування навичок застосування чинного законодавства в конкретній сфері юридичної діяльності.

1.3. Загальне керівництво практикою здійснює кафедра цивільно-правових дисциплін. Керівництво кафедри, викладачі можуть періодично контролювати проходження практики студентами на конкретних ділянках.

Порядок проходження практики на конкретному робочому місці визначається керівником організації згідно з програмою практики та індивідуальним завданням, також визначається безпосередній керівник студента-практиканта.

Захист результатів практики здійснюється перед комісією, склад якої затверджується завідувачем кафедри з врахуванням педагогічного навантаження викладачів.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)