АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Економіка програмного забезпечення

Читайте также:
  1. C. Забезпечення прохідності дихальних шляхів при підозрі на травну голови і хребта
  2. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  3. VIII. Деякі аспекти діловодства у справах про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  4. А.3.3.5. Анестезіологічне забезпечення кесарева розтину.
  5. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  6. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  7. Асигнування з бюджету як організаційно-правова форма соціального забезпечення
  8. Види забезпечення зобов’язань
  9. Відкрита економіка. Платіжний баланс. Основне рівняння платіжного балансу.
  10. ВОДОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
  11. Вопрос Підстави та заходи до забезпечення позову, порядок скасування.
  12. Галузі знань 1301 «Соціальне забезпечення»

Мета дисципліни – дати студентам знання з питань теорії та практики управління процесами розробки програмного забезпечення, їхнього економічного планування і обґрунтування, а також навичок і вмінь їх подальшого застосування при вивченні дисциплін напряму «Програмна інженерія».

Зміст дисципліни. Основні поняття та визначення дисципліни. Інженерна економіка та управління проектами. Життєвий цикл програмного забезпечення. Фінансові та не фінансові ризики та їхня роль у програмних проектах. Стандарти, метрики, методи та моделі оцінки програмного забезпечення. Засоби оцінки програмного забезпечення. Засоби оцінки програмного забезпечення. Економічна та технологічна ефективність програмних проектів

.

Проектний практикум

Мета дисципліни - підготовка студентів до виконання випускної роботи бакалавра.

Зміст дисципліни. Інженерні основи інженерії програмного забезпеченняТеоретичні основи виконання робіт інженерії програмного забезпечення

 

Переддипломна практика

Мета дисципліни - оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі знань, одержаних в університеті, професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах, виховання у студентів потреби безперервного, систематичного поновлення своїх знань та творчого застосування їх у практичній діяльності.

Зміст дисципліни.

Зміст програми практики в концептуальній частині відображений в план-графіку виконання програми практики. План-графік містить перелік основних заходів, що розкривають зміст практики, її мету та завдання, та розрахунок часу, необхідний для її виконання.

План-графік може бути скорегованим, в залежності від залучення студентів для виконання робіт з потреб баз практики. В цьому випадку план-графік передбачає такі роботи, але при умові, що характер таких робіт має відповідати профілю навчання, а їх тривалість, повинна бути визначена так, щоб вони не заважали виконанню програми практики в цілому.

При проходженні студентом практики, зміст її програми, за згодою з підприємством, може бути уточнено або складено індивідуально з урахуванням угоди на цільову підготовку.

 

План-графік виконання практики

№ п/п Основні заходи, що розкривають зміст програми практики Кількість годин
  Знайомство з нормативною та звітною документацією, що регламентує технологічні процеси на підприємстві  
  Вивчення існуючих, діючих технологічно-виробничих зв’язків підрозділів бази практики  
  Ідентифікація і вивчення наявних на підприємстві матеріалів та технологічних процесів (обладнання), що мають відношення до теми дипломного проекту (роботи)  
  Навчальні заняття та екскурсії  
  Участь у виконанні конкретних завдань у виробничому процесі на базі практики, узгоджених з темою дипломного проекту: - навчально-виробничих, отриманих від свого керівника від бази практики за узгодженням з керівником практики від кафедри університету; - науково-дослідного спрямування, що необхідні для виконання завдань практики (планується і виконується студентом у підрозділах підприємства, установи, організації-бази практики під загальним керівництвом з обох сторін); - завдань в плані самостійної роботи по підготовці до виконання завдань практики; - по підготовці звітів про виконання завдань практики (ця форма роботи планується і виконується студентом самостійно на протязі усього періоду практики з урахуванням методичних рекомендацій кафедри).  
  Збір інформації та вивчення матеріалів, пов’язаних з планами подальшого розвитку технологічних процесів та впровадження новітніх технологій і процесів оснащення комп’ютерних автоматизованих програмно-технологічних комплексів та систем на підприємстві  
  Оформлення та захист звіту по практиці  
  Всього  

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)