АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організація комп'ютерних мереж

Мета дисципліни -вивчення теоретичних та практичних основ організації роботи мережі.

Зміст дисципліни. Концепція, архітектура та програмна організація комп’ютерних мереж. Мережеві операційні системи (ОС). Стеки міжмережевих протоколів. Адміністративне управління комп’ютерною мережею. Моніторинг комп’ютерних мереж.

 

Рік 3, семестр 5

6.5.1 Філософія

Мета дисципліни -розкриття сучасних концепцій, понять, методів світової філософії, формування системи знань про основні закони, категорії та форми логічного мислення. Надання знань про релігію як соціально-духовне явище, що є необхідною умовою зростання освіченості та культури фахівця будь-якого профілю. Надання знань з етики і естетики, формування моральних і естетичних засад духовного світу особистості..

Зміст дисципліни. «Філософська пропедевтика». Філософія, коло її проблем та роль у суспільстві.Історико-філософський вступ.Діалектика як вчення та розвиток.Філософське вчення про буття. Проблема людини у філософії.Свідомість, її походження та сутність. Пізнання та освоєння людиною світу.«Соціальна філософія». Предмет соціальної філософії.Суспільне виробництво як спосіб буття людини в культурі.Політичне життя суспільства як філософська проблема. Філософія історії.Стратегія майбутнього.

Історія релігії

Мета дисципліни -надання студентам знання про генезу релігійних вчень та основні етапи їх еволюції, що розвиває у них вмінні вести світоглядний діалог і науково-дослідну роботу відповідно вимогам сучасної науки.

Зміст дисципліни. Форми ранніх релігійних уявлень. Релігійні традиції Стародавнього Єгипту та Межиріччя. Релігійні вчення Стародавніх Індії та Китаю. Конфуціанство як релігійно-філосоофська система. Релігійне вчення даосизму. Індійські релігійні вчення (індуїзм, джайнізм, сикхізм). Релігійні вчення греко-римського світу. Іранські релігійні вчення (зороастризм, мітраїзм, маніхейство). Сінтоїзм – японське релігійне вчення. Релігійне вчення та етапи історичного розвитку іудаїзму. Релігійне вчення та історичні етапи розвитку буддизму. Історія християнства та його конфесійних різновидів. Релігійна доктрина та традиції ісламу. Новітні релігійні течії та рухи. Релігійні вірування праукраїнців. Поширення та утвердження християнського вчення на українських землях.

Основи економічної теорії

Політологія

Історія економічних учень

Бази даних

Мета дисципліни -засвоєння теоретичних основ та практичних навичок розробки стратегії, аналізу, концептуального моделювання, проектування, реалізації та супроводження баз даних у автоматизованих системах, які потрібні для вирішення проблем як цивільної авіації, так і інших сфер промислової та організаційної діяльності.

Зміст дисципліни. Бази даних. Основні поняття. Архітектура баз даних. Моделі даних. Мова SQL.Проектування баз даних. Адміністрування баз даних.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)