АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Шкала оцінювання завдань поточного контролю студентів заочної форми навчання

Читайте также:
  1. A) способом формирования банковских ресурсов из недепозитных источников
  2. A) это основные или ведущие начала процесса формирования развития и функционирования права
  3. A. Посиленого медичного контролю
  4. A. формируется фотохимический туман
  5. Cамостійна робота студентів
  6. Cущность, виды, источники формирования доходов. Дифференциация доходов населения.
  7. D. Формирование структуры отдела
  8. E) формирование правительства из членов партии, располагающих большинством мест в Парламенте
  9. I. Організація студентів до практичного заняття
  10. I. Організація студентів до практичного заняття
  11. I. Поняття необережності, як форми вини.
  12. I. Формирование дисциплины.
Оцінка за 3-бальною шкалою РІВЕНЬ ЗНАНЬ
5,0 відмінний
4,0 добрий
3,0 задовільний
  незадовільний

Бали, зароблені під час проведення практичних (семінарських) занять викладач переносить у свій журнал, в журнал обліку академічної групи та в систему електронного обліку поточної успішності знань студентів.

За результатами виконання та захисту завдань для самостійного опрацювання домашнього індивідуального завдання (контрольної роботи) студенти отримують від 0 до 35 балів (включно):

а) 0-15 балів (включно) за правильне і повне виконання індивідуальних завдань:

15 балів – за виконання з оцінкою “відмінно”;

12 балів – -“- “добре”;

9 балів – -“- “задовільно”.

б) 0-20 балів (включно) за захист індивідуальних завдань у встановлений термін з оцінками:

20 балів – за захист з оцінкою “відмінно”;

16 балів – -“- “добре”;

12 балів – -“- “задовільно”.

Підготовка та виконання домашньої контрольної роботи передбачає закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення дисципліни, вироблення навичок самостійно працювати зі спеціальною літературою, даними бухгалтерського обліку й звітності, а також робити узагальнення й висновки.

Кожний студент самостійно виконує варіант домашнього індивідуального завдання (контрольної роботи) згідно у Робочому зошиті для виконання практичних завдань з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” для студентів спеціальності 8.03050901 “Облік і аудит” магістерська програма “Облік і аудит в управлінні АПК"/ Укл. Коцупатрий М.М., Гончар І.І. – К.: КНЕУ, 201__. – __ с.

Виконану домашнє індивідуальне завдання (контрольну роботу) представляють на рецензію в строк на кафедру обліку, аналізу та аудиту в АПК в термін, визначений навчальним графіком.

Виконання індивідуальних вибіркових завдань оцінюється наступним чином.

Підготовка і публікація статті чи тез, а також підготовка тез і виступ на конференції оцінюються, як правило, в 7 балів.

Виконані інші індивідуальні завдання (вибіркова частина) оцінюються:

на „відмінно» -7 балів;

на „ добре” - 6 балів;

на „задовільно” - 4 бал и;

на „незадовільно” - 0 балів.

За рішенням кафедри студентам, які брали участь в поза навчальній науковій діяльності – в роботі конференцій і студентського наукового гуртка, підготовці наукових публікацій тощо – можуть присуджуватись додаткові бали (5) за результатами поточного контролю. При цьому загальна кількість балів, що вноситься до відомості за поточну роботу не може перевищувати 100 балів.

Результати поточного контролю знань студентів вносяться до Відомості обліку поточної і підсумкової успішності.

Об’єктом контролю знань студентів є також результати модульної контрольної роботи.

Поточний модульний контроль з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” містять по 5 завдань, кожне з яких оцінюється за шкалою 8; 7; 5; 0 балів.

Оцінка «8 балів» ставиться у тому разі, якщо студент:

а) систематично, ґрунтовно і всебічно висвітлив сутність економічних явищ і процесів: чітко сформулював поняття і термін; обґрунтував методичні принципи і підходи до розв’язання передбаченого завданням питання;

б) виявив знання законодавчих актів і нормативно-правових документів;

в) логічно, послідовно, правильно і безпомилково розв’язав задачу, зробив необхідні визначення і ґрунтовні висновки, що випливають з одержаного результату.

Оцінка «7 балів» ставиться у тому разі, коли студент:

а) систематично, ґрунтовно і всебічно висвітлив сутність економічних явищ і процесів: сформулював поняття і термін;

б) виявив знання законодавчих актів і нормативно-правових документів;

в) послідовно, правильно і безпомилково розв’язав задачу, зробив необхідні визначення і ґрунтовні висновки, що випливають з одержаного результату, проте із незначними помилками.

Оцінка «5 балів» ставиться у тому разі, коли студент:

а) вірно але поверхово розкрив сутність економічних явищ і процесів, сформулював поняття і терміни в основному правильно, але з допущеними помилками; правильно описав методику розв’язання передбачених завданням питань але поверхово розкрив їх сутність і взаємозв’язок;

б) не показав знання законодавчих актів і нормативно-правових документів;

в) при розв’язанні задач правильно визначив хід розв’язання але допустив помилки в розрахунках і одержав невірний результат; при вирішенні типових ситуацій допустив непринципові помилки; зробив не всі необхідні визначення і висновки.

Оцінка 0 балів ставиться у тому разі, коли студент:

а) не розкрив сутності економічних явищ і процесів; зовсім не дав визначення понять і термінів; в основному невірно обґрунтував методичні принципи до розв’язання передбаченого завданням питання або дав правильну відповідь але не на запитання в білеті;

б) не знайомий із законодавчими актами і нормативно-правовими документами;

в) не розв’язав задачі; не вирішив типової ситуації; не зробив основних розрахунків та необхідних визначень і висновків.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)