АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Читайте также:
  1. Інформаційний виступ та його основні особливості.
  2. Інформаційний зміст дисципліни
  3. Інформаційний матеріал
  4. Інформаційний матеріал
  5. Інформаційний матеріал
  6. Інформаційний матеріал
  7. Інформаційний обсяг (зміст) дисципліни
  8. Інформаційний обсяг навчальної дисципліни
  9. Інформаційний обсяг навчальної дисципліни
  10. Інформаційний процес
  11. Інформаційний ресурс

Ректорат, Рада Молодих вчених та Студентське наукове товариство запрошують Вас, молодих вчених та студентів-гуртківців Вашої кафедри взяти участь у Фестивалі молодіжної науки, що відбудеться у рамках Наукової сесії Харківського національного медичного університету 14-16 січня 2013 року.

Заходи фестивалю:

Ø Брейн-ринг молодих вчених "Медицина без меж" (14 січня 2013р.);

Ø Олімпіада магістрантів, аспірантів та клінічних ординаторів "Земський лікар" (14 січня 2013р.);

Ø Студентський дебатний клуб "Трансплантологія в Україні: майбутнє і сьогодення" (14 січня 2013р.);

Ø Міжвузівська конференція молодих вчених та студентів "Медицина третього тисячоліття" (15 січня 2013р.);

Ø Ярмарок інноваційних проектів молодих вчених та студентів (16 січня 2013р.).

 

Умови участі у брейн-рингу молодих вчених «Медицина без меж»:

Для участі у брейн-рингу необхідно до 25.12.2012 надати куратору наукового напрямку, до якого належить Ваша кафедра, заявку учасника або команди-учасника (кількістю 5 осіб), у якій буде зазначено ПІБ учасника(ів), посада, кафедра, контактний телефон, e-mail. Більш детальна інформація та контактні дані кураторів наукових напрямків представлені на сторінці Ради молодих вчених офіційного веб-сайту ХНМУ.

 

Умови участі в олімпіаді молодих вчених «Земський лікар»:

Для участі в Олімпіаді магістрантів, аспірантів та клінічних ординаторів «Земський лікар» необхідно до 25.12.2012 надіслати електронною поштою Голові Ради молодих вчених Куфтеріній Н.С. на адресу nskufterina@gmail.com заявку учасника, в якій буде зазначено ПІБ учасника, посада, кафедра, контактний телефон, e-mail. У темі листа повинно бути зазначено «Для участі в олімпіаді».

Умови участі у Студентському дебатному клубі «Трансплантологія в Україні: майбутнє і сьогодення»:

Для участі у Студентському дебатному клубі необхідно надіслати електронною поштою Голові Ради cтудентського наукового товариства Потихенській Христині на адресу krestik0712@rambler.ru заявку учасника, в якій буде зазначено ПІБ учасника, факультет, курс, група, кафедра, науковий керівник, контактний телефон, e-mail, форма участі (усна доповідь, полеміка, дискусія, слухання). У темі листа повинно бути зазначено «Для участі у дебатному клубі».

 

Умови участі у Міжвузівській конференції молодих вчених та студентів «Медицина третього тисячоліття»:

Для участі у Міжвузівській конференції молодих вчених та студентів «Медицина третього тисячоліття» просимо Вас до 25 грудня 2012 року надати Голові Ради молодих вчених Куфтеріній Н.С. або до наукового відділу заявку за підписом завідуючого кафедри, в якій будуть перераховані всі усні та стендові доповіді від Вашої кафедри.

Тези (роздрукований та електронний варіант на CD-диску), організаційні взнески та заявки учасників приймаються з 15 по 25 грудня з 15.30 до 17.00 у кабінеті Ради СНТ (головний корпус ХНМУ, 5 поверх), а також кураторами наукових напрямків Ради молодих вчених.

Вимоги до оформлення тез: Тези мають бути надруковані у текстовому редакторі Microsoft Office Word 2003-2007 за наступними вимогами: мова – українська, російська, англійська, шрифт Times New Roman, 14, інтервал між рядками 1,5, поля – по 20 мм. Структура тез має складатись з наступних пунктів: 1 рядок – Прізвище, ініціали автора, 2 рядок – назва роботи (великими літерами), 3 рядок – повна назва навчального закладу, кафедра, місто, країна, 4 рядок – науковий керівник. Всі скорочення (за винятком одиниць вимірювання) можуть бути використані тільки після згадки повного терміну. Одиниці вимірювання приводяться по Міжнародній Системі Одиниць (СІ). Текст тез не повинен містити переносів слів, таблиці, малюнки. Загальний обсяг – 1-2 сторінки. Автори несуть відповідальність за достовірність наведеної інформації.

Вартість публікації 35 грн за сторінку.

Заявка учасника повинна містити ПІБ, посаду (для молодих вчених), факультет, курс, групу (для студентів), навчальний заклад, кафедру, бажану форму участі (усна доповідь, стендова доповідь, публікація тез), секцію, контактний телефон, електронну адресу.

 

Умови участі у Ярмарку інноваційних проектів молодих вчених та студентів:

Для участі у Ярмарку приймаються інноваційні проекти молодих вчених та студентів, що потребують подальшого фінансування, а також готові проекти, що були нагороджені державними та іноземними грантами. Для цього необхідно до 5.01.2013 надати Голові Ради молодих вчених Куфтеріній Н.С. заявку, в якій буде зазначено ПІБ учасника, посада, кафедра, науковий керівник, контактний телефон, e-mail, назва проекту, стисла анотація проекту (обсягом до 2 сторінок), що буде містити мету, завдання, матеріали та методи, висновки та практичні рекомендації. Усі проекти-учасники ярмарку мають бути представлені у вигляді стендових доповідей, що будуть розміщені 16.01.2013р. перед першою аудиторією головного корпусу ХНМУ (2й поверх).

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)