АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ. Після закінчення практики, у визначений термін згідно наказу, студент надає на кафедру реферат, який передається керівнику практики для перевірки

Читайте также:
  1. Вибір бази практики
  2. Вимоги до звіту про проходження практики
  3. Вимоги до змісту звіту виробничої практики
  4. Відгук осіб, які перевіряли проходження практики
  5. Документы производственной практики
  6. Задачи преддипломной практики
  7. Заняття та екскурсії під час технологічної (фахової) практики
  8. Захист звіту виробничої практики
  9. ЗАЩИТА ПЕДАГОГИЧЕСКОЙ ПРАКТИКИ
  10. ЗМІСТ ПРАКТИКИ
  11. Зміст практики
  12. ІІІ. Підведення підсумків уроку.

Після закінчення практики, у визначений термін згідно наказу, студент надає на кафедру реферат, який передається керівнику практики для перевірки. Якщо керівник не має суттєвих зауважень до змісту і оформлення звіту призначається дата та час захисту звіту перед комісією, яка складається не менш ніж з двох викладачів (членів).

Склад комісії призначається завідувачем кафедри. Комісія за результатами захисту виставляє диференційовану оцінку, яка нарівні з іншими оцінками характеризує успішність студента. Результати здачі заліків з практиці заносяться в екзаменаційну відомість і проставляються в залікову книжку.

Студент, який не виконав програму практики і отримав незадовільний відзив на базі практики або незадовільну оцінку при здачі звіту, направляється на практику повторно в період канікул або відраховується з університету.

Оцінювання знань студентів денної форми навчання здійснюється на основі кредитно-модульної системи у відповідності з наказом ректора ДонДУУ № 76 від 26.01.2006 р. «Про впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу в Донецькому державному університеті управління» та «Тимчасового положення про кредитно-модульну систему організації навчального процесу (КМСОНП) в Донецькому державному університеті управління» від 11.06.2013р. № 5 (табл..5.1,табл.5.2).

Таблиця 5.1

Оцінювання знань студентів

Сума балів за всі види навчальної діяльності Оцінка ECTS Оцінка за національною шкалою
90 – 100 А відмінно
82–89 В добре
74–81 С
64–73 D задовільно
60–63 Е
35–59 FX незадовільно з можливістю повторного складання
0–34 F

 

Таблиця 5.2

Критерії оцінювання

Перелік питань Кількість балів
Тема 1. Вища освіта в Україні у контексті Болонського процесу. Державний стандарт вищої освіти в Україні  
Тема 2. Організація навчального та виховного процесу у ДонДУУ та на факультеті. Студентське самоврядування  
Тема 3. Історія і традиції ДонДУУ  
Тема 4. Професія «менеджер»: зміст, характер та сфера майбутньої професійної діяльності. Галузева специфіка змісту підготовки менеджерів  
Тема 5. Роль випускової кафедри в підготовці фахівців  
Тема 6. Інформаційно-методичне забезпечення навчального процесу  
Тема 7. Досвід роботи підприємств різних форм власності та організаційно-правових форм господарювання в сучасних умовах  
Тема 8. Роль менеджера у підвищенні соціально-економічної ефективності функціонування сучасних підприємств  
Тема 9. Професійне самовизначення студента  
Виконання реферату  
Захист  
РАЗОМ  

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)