АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організаційна структура

Читайте также:
  1. APQC структура классификации процессов SM
  2. III. Диалектика: ее суть структура и альтернативы.
  3. III. Социальная структура и стратификация
  4. Административная структура ММЦ «Валко. Новая звезда»
  5. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  6. Акцентная структура слова в русском языке. Система акцентных противопоставлений. Функции словесного ударения.
  7. Акцентная структура слова в русском языке. Функции словесного ударения.
  8. Архитектурой компьютера называется ее логическая организация, структура и ресурсы, которые может использовать программист.
  9. АРХІВНІ ДОВІДНИКИ В СИСТЕМІ НДА: ФУНКЦІЇ ТА СТРУКТУРА
  10. Биотическая структура экосистем
  11. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії
  12. В обмене веществ различают две направленности процессов по отношению к структурам организма: ассимиляцию или анаболизм и диссимиляцию или катаболизм.

АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод»

АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» є одним з найбільших виробників скляної тари в Україні. Сучасне потужне підприємство пройшло довгий шлях від свого заснування в 1912 році. Із тої дати на заводі виготовлявся скляний та аптечний посуд, колби для гасових ламп, за часів Великої вітчизняної війни тут випускали фляги для донорської крові, після – завод постачав флакони для парфумерії для всього Радянського Союзу, займався виробництвом медичної тари. Саме тут побачив світ флакон для авторських парфумів «Маруся» від Л’Ореаль, так само як і перша пляшка «Кока-коли» і «Пепсі» в Україні. Зараз підприємство виготовляє пляшки для харчової промисловості, алкогольних та безалкогольних напоїв.

З 2006 року АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» належить до європейської групи компаній Vetropack. Гостомельський склозавод став восьмим у групі, інші заводи розташовані на території Швейцарії, Австрії, Чехії, Словаччини та Хорватії.

У пляшці з Гостомелю можна побачити продукцію як українських так і міжнародних торгових марок, таких як SUN InBev, Carlsberg, Heineken, SABMiller, Оболонь, Nemiroff, Хортиця, Henkell, Campari, Bagrationi, Wine Man, Inkerman, Oreanda, Premialle, Волошкове поле, Coca-Cola, Моршинська тощо.

На технологічних лініях встановлені автомати контролю DHG виробництва Emhart Powers; Multi 3, MCAL, CO, TTL, M1 виробництва MSC & SGCC. Продукція АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» відповідає міжнародному стандарту якості ISO 9001:2000, також вводиться стандарт HASSP.

Таким чином на сьогоднішній день АТ "Ветропак Гостомельський Cклозавод" - єдиний завод в Україні, який виробляє більш ніж 600 млн.шт. продукції за рік. Підприємство налічує 3 скловарні печі, на яких встановлено 8 сучасних машиноліній з автоматичними лініями контролю та пакування, які забезпечують продуктивність 840 тонн скломаси на добу (з них 220 тонн - біле скло, 240 - коричневе та 380 - зелене).. Річна потужність підвищилась до 249 тис. тон на рік.

Організаційна структура

 

 


Відділ контролю якості
Відділ інформаційних технологій
Відділ кадрів
о

 

           
 
Відділ маркетингу та дистрибуції
 
Відділ інновацій та розвитку
 
Департамент виробництва

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)