АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ, УМІНЬ І НАВИЧОК СТУДЕНТА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ВІДПОВІДІ

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  5. III. МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ СТУДЕНТАМ ПО ПОДГОТОВКЕ К СЕМИНАРУ
  6. IV. Формування навчальних умінь та навичок
  7. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  8. V. Формування навчальних умінь та навичок.
  9. VІ. Закріплення знань, умінь та навичок.
  10. В наш час дискретна математика є необхідною компонентою математичної освіти студента-фізика.
  11. Взаємодія навичок та виникнення умінь.
  12. Види документації, яка ведеться за результатами розслідування.
Рівень Зміст критеріїв Зміст оцінки Оцінка в балах
Компетентніст- ний (високий) Студент має широкі і спеціалізовані знання в галузі охорони праці і цивільного захисту, глибоко розуміє сучасні методи дослідження і аналізу ризиків, загроз і небезпек у професійно-педагогічній діяльності, вміє виконувати технологічну, організаційно-управлінську, проектну і консультативну діяльність, враховуючи альтернативні напрями діяльності у освітній практиці, усвідомлює цінність збереження здоров’я і працездатності суб’єктів педагогічної діяльності. відмінно     (90-100)
Базовий (середній) Студент має спеціалізовані фактологічні й теоретичні знання з упровадження організаційних і технічних заходів з метою поліпшення безпеки професійно-педагогічної діяльності, розуміє принципи, процеси визначення рівня ризику та обґрунтування комплексу заходів, спрямованих на попередження ситуацій небезпеки, захисту учасників педагогічного процесу, демонструє вміння аналізу й прийняття рішень з упровадження безпечних технологій професійно-педагогічної діяльності, аргументовано формулює судження і виявляє власну позицію щодо розробки і впровадження превентивних та оперативних заходів з охорони праці та цивільного захисту. добре   (75-89)  
Достатній (низький) Студент володіє загальними знаннями вимог безпеки професійно-педагогічної діяльності, виявляє здатність вирішувати на репродуктивному рівні типові завдання охорони праці та цивільного захисту у межах своїх професійно-педагогічних обов’язків, виконує завдання технологічної, організаційно-управлінської і проектної діяльності під мінімальним керівництвом. задовільно     (60-74)
Недостатній (нульовий) Студент виявляє елементарні загальні знання питань охорони праці в галузі освіти та цивільного захисту, виконує прості знайомі завдання з обґрунтування і розробки безпечних технологій в галузі професійно-педагогічної діяльності під безпосереднім керівництвом інших. Виявляє елементарні форми відповідальності за колективну і власну безпеку. незадовільно     (35-59)
           

Форма проведення іспиту, структура завдань

30 питань з розділу «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» складаються усно за білетами.

 

ПЕРЕЛІК ЗАСОБІВ, ЩО МОЖУТЬ ВИКОРИСТОВУВАТИ СТУДЕНТИ НА ЕКЗАМЕНІ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ТА ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ

 

1. Законодавчі та нормативні документи з «Охорони праці та цивільного захисту»

КОРОТКИЙ ЗМІСТ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ, ЩО ВИНОСИТЬСЯ НА ДЕРЖАВНУ АТЕСТАЦІЮ


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)