АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Адміністративної послуги. - призначення державної соціальної допомоги на дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Читайте также:
  1. Адміністративної послуги
  2. Адміністративної послуги
  3. Адміністративної послуги
  4. Адміністративної послуги
  5. Адміністративної послуги
  6. Зміцнення командно-адміністративної системи управління архівами та їх підпорядкування НКВС
  7. Інформаційна карта адміністративної послуги
  8. Інформаційна карта адміністративної послуги
  9. Інформаційна карта адміністративної послуги
  10. Інформаційна картка адміністративної послуги
  11. Інформаційна картка адміністративної послуги

- призначення державної соціальної допомоги на дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроши ходять за дитиною»

1.   Суб’єкт надання адміністративної послуги (найменування, місцезнаходження, режим роботи, телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт) Управління соціального захисту населення Совєтської районної державної адміністрації, вул. 30 років Перемоги, 15, с. Совєтський, 97200, режим роботи з 800 до 1700, перерва з 1200 до 1300 +38 0 6551 9-29-03, +38 06551 9-29-09, sovet_utszn@ukrpost.ua, utszn.at@mail.ru
2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги,   1. заяву за формою, що складається за формою, затвердженою Міністерства соціальної політики України від 22.02.2012 року № 96, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 20.03.2012 року за № 418/20731; 2.Копія документу, який посвідчує особу. 3.Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ДРФО. 4.Рішення виконавчого органу міської ради про влаштування дитини до дитячого будинку сімейного типу або прийомної сім’ї. 5.Рішення суду щодо батьків дитини та самої дитини 6.Копії свідоцтв про народження дитини. 7.Копії свідоцтв про смерть батьків (у разі їх смерті). 8.Довідку органів виконавчої служби про розмір аліментів. 9.Довідку з місця навчання про розмір стипендії. 10.Копія договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї. 11.Рахунок у банківській установі.
3. Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги Документи, необхідні для призначення державної допомоги, подаються особою, яка претендує на призначення допомоги, особисто. У разі коли до заяви не додані всі необхідні документи, орган праці та соціального захисту населення повідомляє заявника, які документи мають бути подані додатково. Якщо вони будуть подані не пізніше ніж протягом одного місяця з дня одержання зазначеного повідомлення, днем (місяцем) звернення за призначенням допомоги вважається день (місяць) прийняття або відправлення заяви
4. Інформація про умови або право на надання адміністративної послуги Батьки-вихователі і прийомні батьки, які надають соціальні послуги у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях.
5. Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу Безоплатна
6. Строк надання адміністративної послуги Документи, необхідні для призначення державної допомоги сім'ям з дітьми, розглядаються протягом десяти днів з дня подання заяви.
7. Результат надання адміністративної послуги Виплата державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях або письмова відмова у наданні послуги.
8. Можливі способи отримання відповіді (результату) Повідомлення про призначення (не призначення) допомоги можливо отримати особисто в управлінні соціального захисту за місцем реєстрації заявника або шляхом поштового зв'язку.
9. Акти законодавства, регулюючі порядок та умови надання державної послуги Постанова Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 №81 «Про затвердження Порядку призначення та виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім ях за принципом «гроші ходять за дитиною»

 

Зразок заяви - Наказ Міністерства соціальної політики України 22.02.2012 № 96


Додаток 82

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження Совєтської районної державної адміністрації в Автономній Республіці Крим

від ___________ 20__р № ________

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)