АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційна картка адміністративної послуги

Читайте также:
  1. Адміністративної послуги
  2. Адміністративної послуги
  3. Адміністративної послуги
  4. Адміністративної послуги
  5. Адміністративної послуги
  6. Адміністративної послуги
  7. Візитна картка як атрибут ділової людини, її характеристика, реквізити
  8. Візитна картка як елемент культури ділового спілкування.
  9. Глобальна інформаційна інфраструктура як інституціональна база інформаційного суспільства
  10. Державна інформаційна політика та її забезпеченість Законами України
  11. Зміцнення командно-адміністративної системи управління архівами та їх підпорядкування НКВС
  12. ІІ. ПОНЯТТЯ ПРО ДОКУМЕНТ. ДОКУМЕНТ ЯК СИСТЕМА: ВЛАСТИВОСТІ ОЗНАКИ ФУНКЦІЇ ДОКУМЕНТА. ІНФОРМАЦІЙНА ТА МАТЕРІАЛЬНА СКЛАДОВА ДОКУМЕНТА. СТРУКТУРА ДОКУМЕНТА.

„Подача заяви та документів для виплати компенсації за невикористане санаторно –курортне лікування окремим категоріям громадян”

№ з/п Зміст стандарту Опис стандарту
1. Місце надання адміністративної послуги Управління соціального захисту населення Совєтської районної державної адміністрації, вул. 30 років Перемоги, 15, с. Совєтський, 97200, режим роботи з 800 до 1700, перерва з 1200 до 1300 +38 0 6551 9-29-03, +38 06551 9-29-09, sovet_utszn@ukrpost.ua, utszn.at@mail.ru
2. Найменування структурного підрозділу, що надає адміністративну послугу, графік прийому Сектор пільг управліня соціального захисту Совєтської районної державної адміністрації (вул. 30 років Перемоги, 15,) Кожного дня з 8-00 до 17-00.  
  Перелік документів, необхідних для надання адміністративної послуги. - заява інваліда на виплату грошової компенсації; -копія посвідчення інваліда, яке підтверджує належність до пільгової категорії громадян, -звітні дані про одержання путівки та грошової компенсації доповнюються Управлінням, - для інваліда, який працює (вчиться) - справка с місця роботи (навчання) про те, що він на протязі 2-х років не одержував безоплатну санаторно-курортну путівку.
4. Порядок і спосіб надання адміністративної послуги. Грошова компенсація виплачується інвалідам війни та інвалідам за місцем їх обліку один раз на два роки з дня звернення із заявою про виділення путівки або виплату грошової компенсації за бажанням, якщо ці особи протягом двох років не одержували безоплатних санаторно-курортних путівок.
5. Інформація про умови або право на отримання адміністративної послуги Підставою для виплати компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування є заява про виплату компенсації, про сплату повної вартості санаторно-курортної путівки, про підтверження проходження санаторно-курортного лікування або зворотний талон санаторно-курортної путівки, посвідчення особи, що підтвержує її належність до пільгової категорії громадян. Після отримання компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування особами, період наступного їх перебування на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням або для отримання наступної компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування обчислюється з дня подання ними заяви та необхідних документів.
6. Строк надання адміністративної послуги Протягом 30 календарних днів з дня отримання заяви з необхідними документами.
7. Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги Безоплатно
8. Результат надання адміністративної послуги Прийняття рішення про виплату компенсації за невикористане санаторно–курортне лікування та самостійне санаторно – курортне лі кування.. У разі відмови оскарження результатів звернення заявником можливо до органів виконавчої влади вищого рівня або суду.
9. Можливі способи отримання відповіді (результату) Повідомлення про прийняте рішення щодо виплати компенсації можливо отримати: - особисто в секторі пільг Управління соціального захисту Совєтської райдержадміністрації; - особисто на виїздному прийомі „мобільного соціального офісу” (згідно з графіком); Компенсація перераховується поточний рахунок заявника
9. Нормативно-правові акт, якими регламентується надання адміністративної послуги 1. Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантіях їх соціальнного захисту»; 2. Закон України «Про жерти нацистських переслідувань» 3. Закон України «Про основні принципи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку». 4. Постанова Кабінету Міністрів України від 17.06.2004 г. № 785 «Про затверждення Порядку виплати грошової компенсації вартості санаторно-курортного лікування окремим категоріям громадян».

Примітка: Заява подається в довільній формі на ім’я начальника управління соціального захисту населення Совєтської районної державної адміністрації.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)