АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Заповніть довідник «Товары»

Читайте также:
  1. V. Дайте характеристику кваліфікуючих, особливо кваліфікуючих ознак злочинів, передбачених ст.ст.185-187, 189-191 КК (заповніть таблицю)
  2. АРХІВНІ ДОВІДНИКИ В СИСТЕМІ НДА: ФУНКЦІЇ ТА СТРУКТУРА
  3. Дайте визначення поняттям “система”, “структура”, “педагогічна система” та здійсніть їх порівняння. Заповніть таблицю 24.2.
  4. Дайте визначення поняттям «розвиток особистості» та «формування особистості». Порівняйте їх особливості й заповніть таблицю 26.2.
  5. Довідники
  6. Довідники
  7. Довідником називається об'єкт програми, у якому зберігається структурована інформація, яка використовується при заповнені документів і при ведені аналітичного обліку.
  8. Завдання 1. Заповніть таблицю. Згвалтування (ст. 152 КК) та примушування до вступу в статевий зв’язок (ст. 154 КК)
  9. Завдання 2. Заповніть схему. Поняття та види непридатного замаху.
  10. Заповніть довідник «Склады»
  11. Заповніть таблицю 3

3.1. Спочатку створіть структуру довідника використовуючи кнопку «Новая група»-

Номеклатура товара   Групи Підгрупи Елементи
Товар Ковбаса варена Сосиски
Сардельки
Молочна
Дитяча
Лікарська
Ковбаса копчена Сервелат
Салямі
Одеська
Таллінська
Московська
Консерви Горошок зелений
Кукурудза
Товари на реалізації Зубная паста "Colgate"
Мыло "Duru"
Служебные Авансовый платеж
Товары в ассортименте
Частичная отгрузка

У довідник номенклатура заноситься інформація про всі товари компанії і про послуги, що надає підприємство. Крім цього, в довіднику може зберігатися опис наборів товарів.

Для зручності пошуку інформації довідник реалізований трирівневим, тобто номенклатуру товарів, послуг в ньому можна об'єднувати в довільні групи і підгрупи. Крім того, для товарів, послуг, наборів передбачена можливість додаткової, незалежної класифікації за допомогою категорій (аналітичних ознак).

Одному товару можна присвоїти кілька категорій. У звітах можна деталізувати інформацію до рівня категорій товарів. Можна відібрати дані відразу за декількома категоріями.

Для товару, послуги, набору може бути призначено безліч цін. Назви цін задаються у спеціальному довіднику " Типы цен ". Новий тип цін може бути введений безпосередньо при заповненні нової ціни у формі товару, послуги або набору. Ціни можуть бути занесені безпосередньо у форму товару, послуги, набору або сформовані за допомогою механізму групової обробки цін на підставі розрахованої програмою собівартості або облікової ціни і введеної за кожною ціною товару торгової націнки.

Каталог товарів (послуг, наборів) можна переглянути та роздрукувати. Для цього слід скористатися кнопкою " Печать... ", розташованої у вікні списку товарів, і вибрати пункт " Каталог " із спадного меню.

За допомогою пунктів меню " Ценник " и " Этикетка " для кожного товару можна сформувати і роздрукувати цінник і етикетку зі штрих-кодом.С допомогою кнопки " Отчеты..." у вікні списку довідника можна сформувати і переглянути звіти " Остатки " и " Учет реализации ". Кнопкою " Групповая обработка " викликається вікно підготовки групової обробки елементів довідника.

3.2. Заповніть довідник «Товары» даними таблиці:

Найменування Вид Арти- кул Тип Базова Од. вим Учет. цена Миним. остаток Кате- горії Закупочная цена
Сосиски Товар ВКС-12 Весов. Кг 11,00   Дитяче харчув. 11,00
Сардельки Товар ВКС-13 Весов. Кг 12,00     12,00
Молочна Товар ВКМ-11 Весов. Кг 15,00   Дитяче харчув. 15,00
Дитяча Товар ВКД-12 Весов. Кг 18,00   Дитяче харчув. 18,00
Лікарська Товар ВКЛ-14 Весов. Кг 18,00     18,00
Сервелат Товар ККС-20 Весов. Кг 27,00     27,00
Салямі Товар ККС-21 Весов. Кг 29,50   Вищий гатунок 29,50
Одеська Товар ККО-20 Весов. Кг 25,00     25,00
Таллінська Товар ККТ-20 Весов. Кг 29,50   Вищий гатунок 29,50
Московська Товар ККМ-20 Весов. Кг 30,00   Вищий гатунок 30,00
Горошок зелений Товар КГ-21 Штуч Шт 5,00     5,00
Кукурудза Товар КК-22 Штуч Шт 6,00     6,00
Зубная паста "Colgate" Товар ЗПС-10 Штуч Шт 1,20$   На реалізац 1,20$
Мыло "Duru" Товар ТМД-12 Штуч Шт 0.12$   На реалізац 0.12$

 

 

4. Заповніть довідник "Прайс-лист"

Прайс-лист - це список товарів, створюваний для покупця. Товари в прайс-лист можна вільно додавати (з довідника "Номенклатура") і видаляти (тільки з прайс-листа - у довіднику "Номенклатура", вони залишаються), підтримуючи, таким чином, актуальний асортимент товарів для покупця. Довідник "Прайс-лист" в конфігурації "Торгівля + Склад для України" реалізований чотирьохрівневий, т. тобто для прайс-листа можна заводити чотири рівні вкладених розділів і підрозділів. У всьому іншому товари в прайс-листі - це просто посилання на товари з довідника «Номенклатура». Заповнення прайс-листа може виконуватися двома способами: звичайним введенням нового елементу в прайс-лист або перенесенням товарів безпосередньо з довідника «Номенклатура». Для заповнення прайс-листа способом перенесення товарів потрібно встановити курсор в таблиці прайс-листа на той розділ прайс-листа, який передбачається заповнити, і натиснути кнопку " Подбор по каталогу ". У вікні, довідника «Номенклатура» можна вибирати і вносити в прайс-лист довільну кількість товарів. При цьому за допомогою кнопки " Додати групу " можна занести в прайс-лист відразу групу товарів, разом з її підгрупами. Всі вони будуть записані у вибраний розділ прайс-листа.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)