АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Редакторський аналіз виявлених помилок

Читайте также:
  1. Case 2. Маркетингове середовище міжнародних ринків та його аналіз
  2. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  3. АВС-аналіз товарів за ___ рік за рівнем отриманого доходу (чистої виручки від реалізації)
  4. Аналіз асиметрій розвитку галузі побутової хімії у старих (ЄС-15) та нових (ЄС-12) країнах-членах
  5. Аналіз асортименту і структури продукції
  6. Аналіз виробничих ресурсів і організаційно-технічного рівня підприємства
  7. Аналіз владних відносин у постіндустріальних суспільствах
  8. Аналіз галузі та конкурентного середовища підприємства в галузі
  9. Аналіз даних
  10. Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості підприємства
  11. Аналіз депозитної та кредитної діяльності кредитних спілок
  12. Аналіз документів у соціології
Початковий варіант Відредагований варіант Суть помилки
По прогнозах аналітиків вступ до СОТ на 10 % збільшить доходи України від торгівлі з іншими країнами… За прогнозами аналітиків вступ до СОТ на 10 % збільшить доходи України від торгівлі з іншими країнами… По прогнозах – калька з російської мови.
Тому я вдячний Інституту законодавства Верховної ради України, завдяки якому ми з Вами маємо можливість взяти участь в обговоренні нагальних питань. Тому я вдячний Інституту законодавства Верховної ради України, який надав нам можливість взяти участь в обговоренні нагальних питань. Порушено логічну структуру речення.
Поряд із переговорним процесом, країна має продемонструвати своє прагнення практичними кроками щодо приведення свого законодавства до Угод СОТ. Поряд із переговорним процесом, країна має продемонструвати практичними кроками своє прагнення приведення законодавство у відповідність з Угодами СОТ. Порушено структуру речення та логічний зміст.
Чим краще сьогодні виробники піклуватимуться поліпшенням якості продукції, вивченням потреб споживачів, ефективним використанням наявних ресурсів, тим безболіснішим виявиться для них вступ країни до СОТ та більшим виграш від відкриття нових можливостей. Щонайкращесьогодні виробники піклуватимуться про поліпшення якості продукції, вивчатимуть потреби споживачів, ефективніше використовуватимуть наявні ресурси, тим безболіснішим буде для них вступ країни до СОТ та більшим виграш від нових можливостей. Чим краще – граматична помилка (неправильно вжито ступінь порівняння прикметника).
… Міністерство в нинішній ситуації, при існуючих експортних цінах, вважає, що експорт металобрухту залишається економічно визначеним напрямком діяльності заготівельних організацій. … Міністерство у такій ситуації, при існуючих експортних цінах, вважає, що експорт металобрухту залишається економічно визначеним напрямом діяльності заготівельних організацій. Нинішній – русизм. Напрямком – неточність слововживання.
І ці питання нас сьогодні турбують, тому що під удар можуть бути поставлені більшість наших підприємств. І ці питання нас сьогодні турбують, тому що під загрозою може опинитися більшість вітчизняних підприємств. Під удар – русизм. Неточність слововживання та вживання неправильних закінчень.
Раніше це було не можливо, оскільки США застосовувало до українських підприємств сурогатні цінові показники третіх країн, не пов’язуючи це з реаліями української економіки. Раніше це було неможливо, оскільки США застосовувало до українських підприємств сурогатні цінові показники третіх країн, не пов’язуючи це з реаліями української економіки. Не можливо – граматична помилка.
Згідно процедури такий перегляд займає до 12 місяців із дати початку. Згідно з процедурою такий перегляд триває до 12 місяців із дати початку. Згідно процедури – русизм.
На цей час завершено переговори з 45 членами Робочої групи: Аргентина, Болгарія, Бразилія, Вірменія, Гондурас, Грузія, Домініканська Республіка, Еквадор, Естонія, ЄС, Нова Зеландія, Держава Ізраїль, Індія, Канада, Індонезія, Ісландія, КНР, Південна Корея, Куба, Латвія, Литва, Малайзія, Марокко, Мексика, Молдова, Монголія, Норвегія, Панама, Парагвай, Перу, Польща, Румунія, Сальвадор, Словаччина, Словенія, США, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Уругвай, Хорватія, Чехія, Швейцарія, Шрі-Ланка, Японія. На цей час завершено переговори з 45 членами Робочої групи: Аргентиною, Болгарією, Бразилією, Вірменією, Гондурасом, Грузією, Домініканською Республікою, Еквадором, Естонією, ЄС, Новою Зеландією, Державою Ізраїль, Індією, Канадою, Індонезією, Ісландією, КНР, Південною Кореєю, Кубою, Латвією, Литвою, Малайзією, Марокко, Мексикою, Молдовою, Монголією, Норвегією, Панамою, Парагваєм, Перу, Польщею, Румунією, Сальвадором, Словаччиною, Словенією, США, Таїландом, Туреччиною, Угорщиною, Уругваєм, Хорватією, Чехією, Швейцарією, Шрі-Ланкою, Японією. Граматична помилка (вживання неправильних закінчень).
Слід наголосити, що Мінпромполітики не підтримує заклик ЄС стосовно внесення змін до нині діючого законодавства з тим, щоб починаючи з дати вступу до СОТ скасувати існуючі заборони на ввезення автобусів, вантажних та легкових автомобілів віком понад 8 років. Слід наголосити, що Мінпромполітики не підтримує заклик ЄС щодо внесення змін до чинного законодавства з тим, щоб, починаючи з дати вступу до СОТ, скасувати заборони на ввезення автобусів, вантажних та легкових автомобілів віком понад 8 років. Стосовно,нині чинного – неточність слововживання.
У більш вузькому змісті чим зазначено вище досягти конкурентоспроможності це – задовольнити вимоги та очікування споживачів краще, ніж конкуренти, скорочувати термін виконання замовлень із тим, щоб бути мобільнішим за конкурентів, знижувати витрати, щоб запропонувати кращу ціну, ніж конкуренти. У вузькому значенні досягнення конкурентоспроможності – це задоволення вимог та очікувань споживачів краще за конкурентів, скорочення термінів виконання замовлень, підвищення мобільності, зниження витрат, встановлення кращої роздрібної ціни. Змісті – неточність слововживання. Порушено логічну структуру та зміст речення.
Це прямо протирічить вимогам до членів СОТ, куди Україна так довго бажає вступити. Це прямо суперечить вимогам до членів СОТ, куди Україна так довго бажає вступити. Протирічить – калька з російської мови.
Стандарти для усіх є джерелом найважливішої інформації, оскільки в них зібрано норми і правила, що засновані на досягненнях у різних галузях техніки, технології, та практичного досвіду і визнані методом консенсусу представниками усіх заінтересованих сторін. Стандарти є джерелом найважливішої інформації, оскільки в них зібрано норми і правила, що ґрунтуються на досягненнях різних галузей техніки, технології та практичного досвіду і визнані методом консенсусу представниками усіх заінтересованих сторін. Засновані – неточність слововживання.
Ще одним із вад чинного законодавства по відношенню до експорту металобрухту стало систематичне неповернення ПДВ експортерам металобрухту. Ще однією з вад чинного законодавства щодо експорту металобрухту стало систематичне неповернення ПДВ експортерам металобрухту. Неправильне вживання відмінкових закінчень. По відношенню – калька з російської мови.
Світовий досвід показує, що державна політика розвитку автомобілебудування визначається її приорітетністю та являється важливим важелем у динамічному розвитку економіки України. Світова практика свідчить про те, що державна політика розвитку автомобілебудування визначається її пріоритетністю та є важливим важелем у динамічному розвитку економіки України. Невдале слововживання. Приорітетністю – орфографічна помилка.
Дякуючи залученню інвестицій вітчизняних та іноземних інвесторів… було модернізовано та створено нові потужності по випуску сучасної автотранспортної техніки… Завдяки залученню інвестицій вітчизняних та іноземних інвесторів… було модернізовано та створено нові потужності по випуску сучасної автотранспортної техніки… Дякуючи – неточність слововживання.
В результаті цього відбудеться насичення ринку автомобілями, що були уже у використання іноземного виробництва і дешевими автомобілями китайського виробництва. Внаслідок цього відбудеться насичення ринку автомобілями іноземного виробництва, що були у використанні, і дешевими автомобілями китайського виробництва. Невдале розташування слів у реченні. В результаті – неточність слововживання.
Для запобігання негативних наслідків необхідно прийняти ряд ефективних заходів, які дозволять зберегти конкурентоспроможність своєї продукції на внутрішньому ринку. Для запобігання негативних наслідків необхідно прийняти низку ефективних заходів, які дозволять зберегти конкурентоспроможність своєї продукції на внутрішньому ринку. Ряд – неточність слововживання.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)