АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Гаушус Ніни Володимирівни

Читайте также:
  1. Вправа 206. Допишіть відсутні анкетні відомості.
  2. Вправа 217. Допишіть відсутні анкетні відомості.
  3. Підготувала Гірєва Олександра
  4. Про встановлення батьківства, та стягнення аліментів
  5. Про повернення позовної заяви

ЗАДАННЯ

На виконання дипломної роботи

Гаушус Ніни Володимирівни

 

1. Тема дипломної роботи «Сімейні установки осіб з гомосексуальною орієнтацією», затверджена наказом ректора від «06» березня 2013 р. № 499/ст.

2. Термін виконання роботи: з 22 квітня 2013 року по 23червня 2013року

Вихідні дані до роботи: вибірки: 30 осіб гетеросексуальної орієнтації (15 чоловіків і 15 жінок), 30 представників гомосексуальної орієнтації(15 чоловіків і 15 жінок);обов'язковою умовою було наявність партнера і перебування у стосунках; вік вибірки: 25-30 років. Методики дослідження: опитувальник «Вимірювання установок в сімейній парі» (Ю.Е.Альошина), методика «Діагностика мотиваційних орієнтацій в міжособистісних комунікаціях» І.Д. Ладанов, В.А. Урзаєва, опитувальник задоволеності шлюбом В. В. Століна, Т.Л.Романової, Г.П.Бутенко, проективна методика «Тест незакінчених речень Сакса-Леві», методика «Рівень співвідношення «цінності-доступності» в різних життєвих сферах» (Н.С.Фанталова)

3. Зміст пояснювальної записки: включає вступ роботи, що висвітлює актуальність дослідження особливостей сімейних установок осіб гомосексуальної орієнтації, об’єкт, предмет, мету, завдання, новизну дослідження та його наукове та практичне значення. Перший розділ включає в себе аналіз теоретичних матеріалів стосовно поняття сімейних установок і особливостей гомосексуальних стосунків В В другому розділі представлена характеристика умов та етапів дослідження, методологічна основа та опис психодіагностичних методик та представлені результати дослідження особливостей сімейних установок осіб гомосексуальної орієнтації. У висновках подані загальні підсумки роботи.

5. Перелік обов’язково графічного (ілюстративного) матеріалу: 14 таблиць, 11 діаграм та 8 додатків.

6. Календарний план-графік

№ пор. Завдання Термін виконання Відмітка про виконання
  Обрання теми жовтень  
  Визначення актуальності дослідження, проведення попереднього дослідження листопад  
  Визначення новизни дослідження грудень  
  Теоретичний аналіз і підбір літератури грудень  
  Затвердження теми дипломної роботи січень  
  Підбір методик та методів дослідження січень  
  Організація і проведення другого дослідження лютий  
  Обробка отриманих результатів березень  
  Написання дипломної роботи квітень  
  Подання готової дипломної роботи на розгляд керівнику квітень  
  Проходження попереднього захисту 22.05.2013  
  Захист дипломної роботи 17.06.2013  

7. Дата видачі завдання: ” 15 ” вересня 2012 р.

Керівник дипломної роботи _____________ Сечейко О.В.

(підпис керівника) (П.І.Б.)

Завдання прийняв до виконання _____________ Гаушус Н.В.

(підпис випускника) (П.І.Б.)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)