АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

в Домі «Емаус» у Колегіумі УКУ

Читайте также:
  1. Rosia/Russia/Русь, Ruthenia, Roxolania
  2. Біографії історичних діячів
  3. ІЗ ЛИСТА КРИМСЬКОГО ХАНА САПБ-ҐІРЄЯ ДО ПОЛЬСЬКОГО КОРОЛЯ СИҐІЗМУНДА І (ПОЧАТОК 40-Х PP. XVI СТ.)
  4. Концепція «сродної» праці
  5. Мазепа – людина і політик
  6. ПОБОЇЩЕ В СІЧІ
  7. ПРЕДФІЛОСОФСЬКИЙ ШЛЯХ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ
  8. Сімейні обряди і ритуали другої половини ХVII – ХVIIІ ст.
  9. Як осередків освіти та науки

Пошук асистентів,

Котрі жили б разом з нашими друзями з розумовою неповносправністю

в Домі «Емаус» у Колегіумі УКУ

 

У Львові, на території, де розташована дерев'яна церква Блаженних Мучеників УГКЦ Український Католицький Університет (УКУ) побудував Колегіум, в якому живуть студенти, кілька сестер редемптористок, куратори, викладачі, і гості університету.

 

 

УКУ попросив Центр «Емаус» відкрити у цьому Колегіумі дім для осіб з розумовою неповносправністю. В ньому зараз живуть 4 особи з розумовою неповносправністю та 3 асистенти. Передбачено, що там буде жити загалом 6 наших друзів.

 

Особливістю цього дому є те, що він є частиною Колегіуму і дає нашим друзям можливість брати участь у житті студентської спільноти. Для них це є ще одна нагода для більшої соціалізації та інтеграції, де вони зможуть виконувати свою місію переміни людських сердець.

Друзі та асистенти мають можливість увійти в соціальне середовище університету (літургії, молитви, їдальня, кіно, спеціальні вечори, свята...), а також запрошувати до себе в гості студентів, з якими вони можуть будувати особливі стосунки дружби.

Протягом дня друзі беруть участь у майстернях та денних програмах міста Львова, або залучені до такого виду діяльності.

 

Центр «Емаус», що діє при УКУ,
шукає молодих асистентів,
які були б зацікавлені жити з нашими друзями у Колегіумі
хоча б один рік.

Просимо розповсюдити цю інформацію і просимо бажаючих звертатися доЦентру «Емаус»:

info@emaus.ucu.edu.ua

Крістіна: 097 06 20 593

тел.: 240 99 40 (вн.107)


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)