АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підстави подання заяви

Читайте также:
  1. Відмова у прийнятті та повернення позовної заяви
  2. Вопрос Загальна характеристика апеляційного оскарження, строк подання. Вимоги до форми та змісту апеляційної скарги (подання).
  3. вопрос Загальна характеристика касаційного оскарження, строк подання. Вимоги до форми та змісту касаційної скарги (подання).
  4. Вопрос Загальні вимоги до форми і змісту позовної заяви.
  5. Вопрос Підстави та види припинення діяльності суб’єкта господарювання
  6. Вопрос Підстави та заходи до забезпечення позову, порядок скасування.
  7. Вопрос Поняття та підстави залишення позову без розгляду.
  8. Вопрос Порядок прийняття позовної заяви, підстави для відмови у прийнятті позовної заяви.
  9. Вопрос Процесуальний статус судді та підстави відводу.
  10. До форми і змісту позовної заяви законодавець висуває наступні вимоги.
  11. Заходи адміністративного попередження: їх призначення, види, підстави та порядок застосування.
  12. Заходи адміністративного припинення: поняття, мета, підстави застосування, види, порядок застосування.

Найменування органу державної податкової служби

 
Фізична особа - підприємець   Юридична особа  

2. Код за ЄДРПОУ, або реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), або серія та номер паспорта*

                   

Найменування суб’єкта господарювання або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи - підприємця

 

Дані документа, що підтверджують державну реєстрацію юридичної особи та/або фізичної особи – підприємця (назва, номер, дата)

 

Підстави подання заяви

5.1. Обрання або перехід на спрощену систему оподаткування ** Відповідно до глави 1 розділу ХІV Податкового кодексу України (далі – Кодекс) прошу перевести мене на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності з «____» _________________20____р. (словами)
5.2. Зміна ставки єдиного податку *** з групи на групу або зі ставки на ставку %
5.3. Внесення змін до свідоцтва платника єдиного податку*** щодо: найменування суб’єкта господарювання (юридичної особи) або прізвища, імені та по батькові фізичної особи – підприємця; видів господарської діяльності; організаційно–правової форми юридичної особи; податкової адреси суб’єкта господарювання; серії та номера паспорта (для фізичних осіб*); місця провадження господарської діяльності.
5.4. Відмова від спрощеної системи оподаткування***: дата (період) період відмови від застосування спрощеної системи оподаткування з «» _______ 20_р. (словами) Причини відмови від спрощеної системи оподаткування***: припинення провадження господарської діяльності; самостійна відмова у зв’язку з переходом на сплату інших податків та зборів; перевищення протягом календарного року встановленого обсягу доходу та нездійснення переходу на застосування іншої ставки (для платників єдиного податку першої і другої груп); перевищення протягом календарного року обсягу доходу, встановленого підпунктом 3 пункту 291.4 статті 291 глави 1 розділу ХІV Кодексу (для платників єдиного податку першої та другої груп, які використали право на застосування інших ставок, встановлених для третьої групи); перевищення протягом календарного року встановленого обсягу доходу (для платників єдиного податку третьої і четвертої груп); застосування іншого способу розрахунків, ніж зазначені у пункті 291.7 статті 291 глави 1 розділу ХІV Кодексу; здійснення видів діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування, або невідповідність вимогам організаційно-правових форм господарювання; перевищення чисельності фізичних осіб, які перебувають у трудових відносинах з платником єдиного податку; здійснення видів діяльності, не зазначених у свідоцтві платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця; сплата до закінчення граничного строку погашення податкового боргу, що виник у платника єдиного податку протягом двох послідовних кварталів; анулювання реєстрації платника податку на додану вартість (для платників єдиного податку третьої і четвертої груп, які застосовують ставку 3%) та нездійснення переходу на застосування ставки 5%. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

(необхідне позначити знаком "Ö” або “+”)

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)