АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Марихуана пошкоджує легені, нерви й мозок

Читайте также:
  1. Гіпертонічна хвороба: крововилив у мозок.

Точних фактів про наркотики

Велика доля інформації, яку отримує людина про наркотики — неправда. Вона надходить від продавців наркотиків або людей, які самі їх вживають. Компанії, які виготовляють і рекламують медикаменти по TV, зацікавлені їх масово продавати й отримувати гроші. Як правило, щоб скласти свою власну думку про наркотики, треба знати, як вони діють.

1. Будь-який наркотик — ОТРУТА!

Всі наркотики — це отрути за своєю природою. Їх дія на вас залежить від вжитої кількості. Мала кількість стимулює (активує людину), а велика — загальмовує (хилить в сон). Ще більша кількість діє як отрута й може вбити вас. Це правда про БУДЬ-ЯКИЙ наркотик. Просто вся справа в кількості. Кофеїн — це наркотик. Візьмемо його для прикладу. Дві або три філіжаночки кави людину підбадьорюють. Десять чашок, можливо, змусять людину заснути. Сто чашок кави можуть вбити її.

Всі наркотики впливають на розум.

Коли людина думає про що-небудь, вона користується картинками зі своєї пам'яті. Таку «розумову картинку» легко побачити самому. Розум записує кожну секунду 25 картинок й зберігає їх для вирішення життєвих проблем. Зазвичай, коли людина згадує щось, інформація приходить до неї з картинок її розуму дуже швидко. Але наркотики затуманюють ці картинки, вони роблять їх безглуздими й розпливчастими, утворююь «порожнечі» в розумі. Коли людина намагається отримати інформацію з такої каламутній маси, їй це не вдається. Наркотики роблять людину загальмованою й дурною. Це може служити причиною невдач у житті. Коли в людини невдачі, тоді вона захоче. НАРКОТИКІВ!

Люди вживають наркотики, щоб позбутись неприємних відчуттів.

Ті, хто вживають наркотики, намагаються позбутись болю або небажаних відчуттів з нудьгою включно. Щоб зрозуміти, чому людина вживає наркотики, треба знати, що з нею було не так до початку їх прийому. Можливо, це була проблема зі здоров'ям або їй хотілося почуватись щасливішою. Або, можливо, їй було просто нудно.

Наркотики ― це тимчасове рішення проблем. Щоб знайти справжній вихід, людині необхідно знайти першопричину.

Коли дія наркотику закінчитися, людина захоче ще.

Коли дія будь-якого наркотику минає, біль або неприємні відчуття повертаються з більшою силою, ніж раніше, відчуття нервовості стає сильнішим, ніж раніше... і хочеться ЩЕ наркотику, щоб заспокоїтися.

Алкоголь - найширше розповсюджений наркотик.

Алкоголь — це наркотик. Подібно до будь-якої наркотичної речовини, він отруює організм, і ви почуваєтеся втомленим або хворим, вживши його. Це є причиною «похмілля». Організму потрібні вітаміни, щоб жити. Кожного разу, коли ти вживаєш наркотики, вони спалюють вітаміни в твоєму тілі.

Марихуана пошкоджує легені, нерви й мозок.

Дим марихуани містить 400 хімікалій, 60 з яких збільшують ризик захворіти раком. Ці елементи залишаються в організмі роками. Марихуана містить нейротоксин (отрута, що діє на мозок і нерви). Коли хтось курить марихуану, починається наступне: дуже швидко спалюються вітаміни й мінерали в тілі людини, нерви людини німіють.

Зрештою, ті, хто курять марихуану, не хочуть наркотику... Їм ПОТРІБЕН наркотик, щоб приглушити небажані відчуття в тілі, викликані його вживанням.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)