АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Наркотики притупляють всі ваші почуття

Читайте также:
  1. Лена. Я, Фролова Катерина. Я стала употреблять наркотики, когда училась в училище. Думала, что только попробую. Умерла в 17 лет от передозировки.
  2. Множество людей ошибочно полагают, что, принимая наркотики, они находятся на пути к высокой духовности.
  3. Модуль 5.5. Наркотики – символ красивой жизни?
  4. Наркотики в желудке и носках
  5. Наркотики и наркомания
  6. Наркотики и преступность
  7. Наркотики как часть нашей культуры
  8. Наркотики классифицируются по следующим принципам
  9. Наркотики: зависимость и физический вред
  10. Почему молодые люди курят наркотики?
  11. Так что же такое наркотики?

 

Так як наркотики «заморожують» нервову систему, вони стають для людини єдиним способом, який може позбавити від небажаних відчуттів болю, горя, нудьги або страху. Іноді, у критичних ситуаціях, наркотики необхідні для того, щоб зробити хірургічну операцію, або допомогти при нещасному випадку. Проте наркотики блокують ВСІ відчуття й почуття. Зрештою, будь-яке відчуття стає важчим для сприйняття. Це відноситься і до сексуальних відчуттям. Людина почувається менш активною і може поводися так, ніби її не хвилює ніхто і ніщо з того, що відбувається навколо.

 

Зокрема, наркотики впливають на людину так, що вона менше усвідомлює довкілля, вона стає повільнішою, загальмовуються розумові процеси й реакції. Отже, якщо вона вжила наркотики, нещасні випадки та інші небезпечні ситуації можуть статися з нею з більшою ймовірністю. Часто людина не помічаєте змін, які з нею відбуваються, навіть якщо інші люди говорять їй про це.

Наркотики перебувають в організмі роками після їх вживання.

 

Більшість наркотиків відкладається в жирах організму і можуть залишатися там роками. Ось як це відбувається. Наркотики легко змішуються з жирами організму. На цій картинці можна побачити, що жири близько розташовуються до вен, і, коли наркотики проходять по них, жир притягує їх як магніт.

 

У цьому полягає проблема: коли людина працює, займається фізичними вправами або туризмом... жири спалюються, й крихітна кількість наркотику потрапляє назад у вену. Виходить, що людина знову спробувала «трішки» наркотику.

 

Що відбувається, коли ти пробуєш крупинку цукру? Тобі хочеться більше! Що відбувається, коли людина отримає знову трішки того ж наркотику? Вона хоче БІЛЬШЕ! Отже, ви можете хотіти наркотиків навіть через роки, вже припинивши їх вживати.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)