АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Асортимент «Вітмарк-Україна»

Читайте также:
  1. Аналіз асортиментної продукції
  2. Аналіз обсягів виробництва та асортименту продукції
  3. Асортимент та обсяг виробництва кондитерських виробів по ВАТ «Іванківського хлібозаводу», 2010 рік, кг
  4. До якого виду господарсько-правових санкцій належить відмова покупця від прийняття і сплати товару неналежного асортименту?
  5. Історія компанії «Вітмарк-Україна»
  6. Товарний асортимент - сукупність усіх асортиментних груп товарів, які пропонуються конкретною фірмою.

Jaffa NATURA / Смак створений природою

Класична серія 100 % соків і нектарів представлена «Jaffa Natura»™ – серія класичних і екзотичних моносмакових нектарів преміум-класу в упаковці формату Tetra Prisma 1 л і TetraSlim 0,2 л. Основна суть Jaffa Natura – близькість до природи, її природності, чистоти і простоти.

 

Jaffa SELECT / Н асолоджуйся щомиті!

Jaffa Select – серія натуральних соків і нектарів, яка з'явилася в січні 2006 р. у новому форматі упаковки – Tetra Prisma 1 л, 0,5 л, в стильній скляній пляшці 0,25 л з кришкою twist-off. Смак натуральних плодів, який підкреслюється натуральними фруктовими складовими – частинками фруктів і м'якоттю, що містяться в соках. Широкий асортимент, що включає як класичні, так і унікальні смаки (всього 17 видів, три з них – ківі-груша, тропік на основі ківі, апельсина-грейпфрута не мають аналогів на українському ринку).

 

Jaffa VIVA / Менше калорій, більше краси!

Jaffa Viva - це унікальна серія фруктових міксів без цукру. Завдяки меншій кількості калорій та особливому поєднанню фруктів, корисних для схуднення і прискорення обміну речовин, Jaffa Viva ідеально підходить для жінок, які дбають про здоров'я і красу. А нові фруктові смаки дарують ще більше задоволення: апельсин-грейпфрут-яблуко, банан-ананас-яблуко, банан-слива-яблуко. Випускається у ПЕТ-тарі по 0,5 л.

 

Jaffa FRUIT UP (раніше FRESH UP) / На зустріч фруктам разом з Jaffa Fruit Up!

Jaffa Fruit Up – серія преміальних соків і нектарів у зручному для споживання «на-ходу» форматі – ПЕТ-упаковці ємністю 0,5 л. Продовжуючи свою інноваційну стратегію, окрім традиційних класичних смаків компанія представила абсолютно нові інноваційні мікси – ананас-диня, манго-маракуйа, груша-кактус. У перспективі асортимент розширюватиметься. На думку учасників ринку, в сегменті преміальних фруктових соків ТМ «Jaffa» визнана безумовним експертом.

 


Соки Одеського консервного заводу дитячого харчування

У 2002 р. на ринку України з'явився унікальний сік, який випустив Одеський консервний завод дитячого харчування. Він першим випустив сік в аскетичній упаковці білого кольору, що істотно виділило продукт на ринку. Споживачі впізнають основний символ Одеського консервного заводу дитячого харчування, який всім добре відомий по дитячому харчуванню «Рум'яні щічки», «Пестун», «Чарівник» і «Дюймовочка». Цього року Одеському консервному заводу дитячого харчування виповнилося 144 роки.

ЧУДО-ЧАДО

ТМ «Чудо-Чадо» – перший продукт українського виробника, що поєднує в собі якість дитячого харчування, зручну картонну упаковку і доступну ціну. «Чудо-Чадо» – це натуральні продукти дитячого харчування з складом, спеціально розробленим виходячи з потреб організму дитини на різних етапах його розвитку. Соки «Чудо-Чадо» рекомендовані Мінохоронздоров'я і НДІ харчування для дітей від п’яти місяців, не містять консервантів, ароматизаторів і фарбників. Зручна для використання дитиною упаковка робить цей продукт дуже популярним (тетрапак 0,2 л).

Соковита / Соковита - здоров'ям налита

Соки й нектари «Соковита» – це натуральне джерело вітамінів, мінералів, сил, енергії і здоров'я щодня! Завдяки унікальній технології короткочасної температурної обробки в кожній пачці «Соковита» дбайливо збережені не менше 11 вітамінів і мінералів, необхідних для нашого здоров'я. Серія «Соковита» представлена в трьох форматах упаковки, найбільш затребуваних ринком: 0,2 л, 1 л і 2 л. Серія включає 14 асортиментних позицій. У основі серії «Соковита» – соки й нектари з вітчизняних плодів.

 

Jaffa Juіce Tea / Чайна прохолода + фруктова насолода!

Jaffa Juіce Tea - це особливий фруктовий чай, створений експертами бренду Jaffa: до тонізуючих властивостей чаю технологи компанії додали 10% натурального фруктового соку. Він не тільки втамує спрагу, але й подарує справжнє задоволення смаком. Напій представлений у двох смаках – з соком персика та соком лимона у тарі 0,5 л.

 

«Jaffa Spring» / Максимум соку!

Jaffa Spring - це натуральний газований напiй з найвищим вмістом соку. Завдяки унікальній технології не містить консервантів вперше серед газованих напоїв. Jaffa Spring дозволяє споживачеві отримати задоволення від різноманітності унікальних фруктових смаків: лимон-м'ята, яблуко-ехінацея, а також апельсин і гранат.

 

Просто Фрукти / Фрукти, які можна пити!

Просто Фрукти– перші в Україні смузі – фрукти, перетерті в яблучному соку (від англ. smooth – гладенький, ніжний). Гарантована якість від виробника дитячого харчування ОКЗДХ без додавання цукру та консервантів. Просто Фрукти -швидкий, смачний сніданок, корисний снек впродовж дня та насолода фруктовим смаком. П’ять унікальних поєднань: смородина-яблуко, персик-яблуко-банан, груша-яблуко-банан, полуниця-яблуко-банан, лісові ягоди-яблуко-банан.

 

«Джусік» / Отримуй користь від природи, досліджуй світ із «Джусік»!

Соки ТМ «Джусік» - це серія соків і нектарів від Одеського заводу дитячого харчування, розроблена з врахуванням дитячої цільової аудиторії. Найвища якість і смак натуральних фруктів, відсутність консервантів, барвників та ароматизаторів роблять ці соки корисною складовою раціону дитини. А завдяки привабливій упаковці та цікавому бренд-герою діти оберуть Джусік на полиці самi.

 

Питання та завдання до ситуаційної вправи:

1. Проаналізуйте сприятливі та несприятливі фактори маркетингового середовища. Запропонуйте можливі шляхи подолання негативних факторів.

2. Проаналізуйте сприятливі та несприятливі фактори внутрішнього середовища підприємства. Оцініть їх вплив на діяльність підприємства.

3. Проаналізуйте збалансованість портфелю продукції компанії «Вітмарк-Україна» та надайте рекомендації щодо його вдосконалення.

 

Джерела інформації: офіційнийсайт «Вітмарк-Україна» [Electronic Resource] – 2008. – Режим доступу: http://www.vitmark.com. – Назва з домашньої сторінки Інтернету; Інформаційно-аналітичний центр кондитерської промисловості [Electronic Resource] – 2008. – Режим доступу: http://www.conditer.ru. – Назва з домашньої сторінки Інтернету.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)