АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  6. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  7. Види договору страхуванння
  8. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  9. Виконання і припинення договору банківського вкладу.
  10. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  11. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  12. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.

Проходження учнями Державного навчального закладу

«Барський професійний будівельний ліцей»

Виробничого навчання (практики) на виробництві

 

«25» лютого 2015 р. м. Бар

 

ДНЗ «Барський ПБЛ»в особі директора Ланового Валерія Івановича, керуючись статутом ліцею (далі“Ліцей”); з однієї сторони, та _______________________________в особі ____________________________________________ (далі “Підприємство”), з іншої сторони уклали договір і взяли на себе зобов’язання нижче перераховані в цьому договорі, а саме:

Ліцей керуючись навчальними планами і програми для підготовки кваліфікованих робітників, направляє з 25.02.2015р по 16.06.2015р на виробничу практику групу учнів 2 року навчання по професії: Лицювальник-плиточник в кількості чоловік.

______________________________________________________________________________________________

1. “ПІДПРИЄМСТВО” зобов’язується:

1.1. Розподілити наказом учнів на робочі місця та призначити кваліфікованих працівників підприємства для безпосереднього керівництва виробничою практикою з оплатою їх роботи в установленому порядку.

1.2. Забезпечити учнів виробничими завданнями, документацією, технічним обладнанням, не допускати простоїв і використання їх на роботах, що не відповідають навчальним програмам та майбутнім професіям, спеціальностям.

1.3. Забезпечити учням безпечні умови праці на рівні нормативних вимог. Проводити інструктажі з ОП.

1.4. Перерахувати винагороду щомісячно не пізніше 10 числа та надавати довідку про зарплату кожному учню ліцею за виконану роботу під час виробничого навчання чи виробничої практики із розрахунку 2-3 тарифного розряду юридичні чи фізичні особи незалежно від форм власності на розрахунковий рахунок ліцею із метою виплати їх 50% заробітної плати. Інші 50% заробітної плати використовується навчальним закладом для здійснення його статутної діяльності.

1.5. Після закінчення виробничої практики, надати виробничу характеристику на кожного учня.

1.6. Вести табель відвідування і облік виконання робіт і процент виконання змінної норми в щоденниках учнів. Про всі негаразди терміново повідомляти відповідальним працівникам ліцею.

1.7. Додаткові зобов’язання: „Оплату праці учнів здійснювати за фактично виконаний обсяг робіт відповідно до встановлених норм праці.”

1. “ЛІЦЕЙ” зобов’язується:

2.1. Забезпечити попередньо професійно-теоретичну і професійно-практичну підготовку учнів, вивчення ними правил технічної експлуатації виробничого обладнання, правил та норм Т/Б і ОП та виробничої санітарії.

2.2. Здійснювати через майстра в/н Бацмановського В.Л. навчально-методичне керівництво виробничим навчанням (практикою) учнів.

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

3.1. Сторони відповідають за не виконання передбачених договором обов’язків згідно з законодавством.

3.2. Усі суперечки, що виникають між сторонами договору, вирішуються в установленому законодавством порядку.

4. Договір набирає чинності після підписання його сторонами і діє до закінчення виробничої практики згідно з планом-графіком.

5. Договір укладено у 2-х примірниках один з яких зберігається на підприємстві, а другий – в училищі.

6. Застосування штрафних санкцій не нижче облікової ставки НБУ у разі невиконання суб’єктами

господарювання договірних зобов’язань протягом зазначеного терміну з дня отримання бюджетних коштів.

7. Адреси та розрахункові рахунки:

Державний навчальний заклад

“Підприємство” “Барський професійний будівельний ліцей”

м. п. м. п. код 02539803

банк: ГУДКУ у Вінницька обл.

м. Вінниця р\ р 35426012000402, МФО 802015 Керівник тел. 2-20-44

Директор:

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)