АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МОРАЛЬНІ ЦІННОСТІ ТА КОРПОРАТИВНІ ПРИНЦИПИ БАНКУ

Читайте также:
  1. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  2. Альтруїзм-егоїзм — вихідні принципи родового життя
  3. Б) Принципи радянської державної служби базуються на розроблених В. І. Леніним основних принципах державного апарату.
  4. Бар’єри на шляху до взаєморозуміння, зокрема моральні
  5. Види рахунків в банку. Порядок відкриття і закриття рахунків в установах банків.
  6. Визначення, поняття та принципи побудови структури управління.
  7. Виховання учнів початкової школи та принципи їх реалізації.
  8. Вопрос 1 Поняття, ознаки, види господарської діяльності та принципи її здійснення
  9. Вопрос Загальні принципи доказування у господарському процесі.
  10. Выбор принципиальной схемы щитового комплекса
  11. Выделите принципиальные отличия в учете затрат предприятия, существующие в налоговом и бухгалтерском учете
  12. Глава 18: КОРПОРАТИВНІ ПРАВА

КОДЕКС КОРПОРАТИВНОЇ ЕТИКИ ПРАЦІВНИКА ПАТ «АСВІО БАНК»

Ми, працівники ПАТ «АСВІО БАНК»»,
Виходячи з відданості банківській справі та місії Банку,
Поваги до цінності і гідності особистості,
Прагнення до соціальної справедливості,
Відкритості та відповідальності перед суспільством,
Усвідомлюючи себе частиною світового банківського співтовариства,
Прагнучи до прибутковості, фінансової стабільності,
благополуччя і процвітання БАНКУ,
Приймаємо даний КОДЕКС КОРПОРАТИВНОЇ ЕТИКИ

ВВЕДЕННЯ

Корпоративний Кодекс - це звід правил, що регламентують діяльність співробітників Банку. Причому мова йде не тільки про взаємини всередині підприємства. Такий документ повинен регламентувати і зовнішні відносини: взаємодія з клієнтами, з конкурентами, зі споживачами, з постачальниками.

Кодекс корпоративної етики з'являється в банку, коли банк розширюється і перед Головою Правління виникає необхідність виробити систему координат, щоб співробітники розуміли етичні корпоративні цінності. Крім того, кодекс корпоративної етики поліпшить відносини з партнерами та інвесторами. Партнерам кодекс гарантує, що всі обіцянки наших співробітників будуть виконані. Для інвесторів кодекс - зайвий доказ на користь правильності рішення про вкладення в компанію, для якої честь вище за прибуток.

Наявність якісних корпоративних норм і їх дотримування в організації допомагає співробітникам орієнтуватися в складних ситуаціях, знижує ризик можливих порушень, допомагає формувати прихильність співробітників компанії. Репутація і майбутні успіхи ПАТ «АСВІО БАНК» (далі Банк) значною мірою залежать від дотримання не тільки вимог закону, а й високих етичних стандартів.

Цей кодекс корпоративної етики (далі Кодекс) є свідченням нашої відданості принципам цивілізованого ведення бізнесу.

На додаток до діючих у Банку вимог законодавства, Статуту та внутрішніх документів Кодекс встановлює принципи та правила ведення справ, розроблені на підставі морально-етичних цінностей та професійних стандартів.

Кодекс є внутрішнім (локальним) документом, обов'язковим для дотримання всіма членами органів управління, керівниками, посадовими особами, співробітниками.

Завдання Кодексу:

· Визначення на основі єдиних цінностей принципів і правил ділової поведінки та етики, спрямованих на підвищення ефективності та культури банківської справи, фінансової стабільності Банку, зміцнення взаємної довіри учасників ринку банківських послуг;

· Розвиток єдиної корпоративної культури, заснованої на високих етичних стандартах, підтримання в колективі атмосфери довіри, взаємної поваги і порядності;

· Виявлення і запобігання потенційних ризиків, вирішення проблем, що мають етичні аспекти;

· Підвищення і збереження довіри до Банку з боку ділового співтовариства, зміцнення репутації відкритого і чесного учасника ринку.

МОРАЛЬНІ ЦІННОСТІ ТА КОРПОРАТИВНІ ПРИНЦИПИ БАНКУ

НАШІ МОРАЛЬНІ ЦІННОСТІ:

Цінуй клієнта:

· Стався до клієнта з повагою, як до партнера

· Працюй так, щоб клієнт був задоволений

· Дій так, щоб клієнт був радий повернутися

Приймай рішення, усвідомлюючи свою відповідальність:

· Не кажи «не можна», говори «як»

· Принось пропозиції, а не тільки проблеми

· Бери відповідальність за виконання завдання

· Не бійся помилитися. Виправляй помилки і вчися

· Постійно вдосконалюй і покращуй свою роботу

Працюй в команді:

· Орієнтуйся на результат.

· Співпрацюємо з іншими для досягнення

· Не говори: «Це не моя робота»

· Будь відкритий для нових ідей

· Допомагайте один одному

Дотримуючись нашим цінностям, ми підтримуємо корпоративну культуру, необхідну для досягнення найвищого рівня у всіх ділових прагненнях.

Наші цінності є обов'язковими для нас і пропонуються всім, хто з нами співпрацює.

Корпоративні принципи грунтуються на цінностях Банку, дотриманні законів повазі прав співробітників і ділових партнерів Компанії. Вони є основою для регулювання внутрішніх і зовнішніх відносин, у тому числі поведінки в ситуаціях, пов'язаних з виникненням конфлікту інтересів.

НАШІ КОРПОРАТИВНІ ПРИНЦИПИ:

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ І ЕФЕКТИВНОСТІ

Банк розглядає прибутковість і ефективність своєї діяльності як обов'язок перед акціонерами і всіма зацікавленими сторонами і використовує всі доступні йому законні засоби для його виконання.

ДОТРИМАННЯ ЗАКОНІВ І НОРМ

Банк неухильно дотримується вимог українського та міжнародного законодавства, галузевих і корпоративних правил, стандартів, процедур.

СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Банк здійснює професійне управління охороною здоров'я персоналу, своєчасно сплачує податки і заробітну плату.

СУМЛІННЕ ВЕДЕННЯ СПРАВ

Банк прагне забезпечувати і підтримувати високу якість своєї продукції та послуг, чесно і послідовно виконувати договірні зобов'язання, відкрито і відповідально здійснювати корпоративне управління.

НАДІЙНІСТЬ

Банк прагне стати для своїх клієнтів таким партнером, співпраця з яким допомагає їх сталому розвитку і досягненню намічених цілей.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Банк постійно вдосконалює лінійку продуктів з метою забезпечення клієнтів тим видом і обсягом фінансових послуг, які для них необхідні і найбільш ефективні. Усі корпоративні принципи однаково значущі для Банку. При прийнятті рішень повинен дотримуватися баланс всіх принципів без будь-яких переваг або черговості.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)