АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Епізод «Тяжкий випадок»

Читайте также:
  1. Завдання №1. Розробити задум заходу, підібрати художній та музичний матеріали. Скласти програму заходу по епізодах. Розробити сценарій епізоду заходу.

Сценарій новорічного ранку

Дійові особи:

ü Дід Мороз – Соболь Володимир

ü Стрілочка – Бех Оксана

ü Вірус – Лічман Олена

ü Баба Яга – Негода Ганна

ü Червона Шапочка – Михайленко Тетяна

ü Спляча красуня – Баглай Дар'я

ü Принц – Пономаренко Давид

ü Дівчина – Вергуляцька Катерина

ü Майстер – Ільчишин Вацлав

ü Голос – Іщенко Антон

 

Епізод «Завантаження»

(На заднику біле полотно, стоїть святково прикрашений стіл з комп’ютером, проектор, стілець, посох, 2 подаруночка. З кінця залу з’являється Дід Мороз і вітає дітей)

Дід Мороз: Доброго дня, шановні діточки! Я радий вітати вас у цій залі! Які всі красиві, гарні. Якщо ви помітили, сьогодні я прийшов до вас один, без внучки, бо моя вже зовсім дорослою стала. Доведеться мені нову Снігурочку шукати. Та здається, що наш в час - час новітніх технологій – це буде досить легко. Я ще вчора розіслав оголошення на всі можливі сайти. Дітки, ви ж допоможете мені обрати нову внучку? Зараз, тільки я загружу свій старенький комп’ютер.

(Дід Мороз підходить до комп’ютера, вмикає його, звучить загрузка Windows, на сцені з’являється Стрілочка, звучать звуки натискання клавіш, Стрілочка показує надпис «помічниця Діду Морозу», потім показує загрузку.)

Епізод «Шапка»

(На сцені за Стрілкою з’являється Червона шапочка і одночасно починає звучати мелодія її пісні, Стрілка йде з сцени.)

Номер 1. Пісня Червоної Шапочки

Приспів:

Якщо хто вважає, що шапці Червоній,

Так живеться легко і все на долоні,

Зовсім ні, нічо побідного

Я чекаю часу вірного,

ЩОБ УТЕКТИ ЗВІД ВСЮДИ

Куплет

Новий я сценарій казки у продюсера читала,

Мама там мене з корзинкой до бабусі знов послала

В чому фішка, знов навіщо починать?

скільки роль мені бездарну цю ще грать? НЕ МОЖУ БІЛЬШЕ Я ТАК

Хочу я зіграть Фіону, і Рапунсель, і Джульєтту,

Я артистка, хочу я в театер опери з балетом

А мені мисливці лиш та Сірий вовк,

по сюжету із нового тільки – болт.

Приспів…

Куплет

Я хотіла б ще зніматись у відомому кіні,

я б хотіла власнооч побачить принца на коні,

а мені моя стара та пиріжки

розривають мене зовсім на шматки ПРОКЛЯТИЙ ВАШ СЦЕНАРІЙ

Я одна на всьому світі у казковому лісу

не повірять навіть діти в застарілу цю попсу

В чому фішка,знов навіщо починать?

скільки роль мені бездарну цю ще грать? НЕ МОЖУ БІЛЬШЕ Я ТАК

Приспів…

(на сцені з’являється Стрілочка, Червона шапочка завмирає,Стрілочка підходить до хрестика внизу, звук закривання сторінки. Червона шапочка зникає з сцени, Стрілочка переходить на центр сцени)

Дід Мороз: Ну що дітки, вам подобається такий варіант? Мені здається, що Червона шапочка не зовсім мені підходить, вона переверне мені тут все з ніг на голову. Подивимося інші варіанти.

 

епізод «Тяжкий випадок»

(Звук натискання на клавішу, Стрілочка «думає», в цей час на сцену заносять ліжко Красуні, за сценою грає якась романтична мелодія, виходить Спляча красуня, позіхає, і лягає спати, хропе ввесь час, поки лежить. Тут на сцену заходить Принц).

Принц: Салют! Пробачте, щоб без стуку – ліс - дверей немає. (тоді підходить і сідає на ліжко) Привіт, Спляча красуне! Дозвольте представитися – прекрасний принц. Аххх. да.. sorry. (поцілував у щічку, храп на секунду зникає, Красуня трохи підводиться).

Спляча красуня: О, прекрасний принц, я так чекала на Вас… (і знову падає і хропе)

Принц: Ооо.. тяжкий випадок! (знову поцілував Красуню, вона знову підвоться трохи)

Спляча красуня: О, прекрасний принц, я так… чекала… на.. Вас… (і знову падає і хропе)

Принц: (перекривляючи) О, прекрасний принц! Бла-бла-бла.. Е_О_Е_Оеоео… АЛЬО!!!.... НА-НА-НА-НА….. Пора в школу!!!... Спляча карсуне, Підйом!!!! АааУуууу!!!... Київський час 7.00!!!!!.... Ну я не знаю, що з нею ще робити!!!

(всі його дій надалі в пришвидшеному темпі.: приніс квіти, полоскотав, ударив в тарілки, подудів у дудку.. принц розчаровано сідає і починає грати на 1му плані. В цей час на 2му плані прокидається від музики Спляча красуня і підспівує чи підіграє йому)


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)