АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновки до розділу ІІІ

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. Висновки до другого розділу
  3. Висновки до розділу 1
  4. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків абсолютної не мобільності та абсолютної мобільності капіталів
  5. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків малої та високої мобільності капіталів
  6. Висновки моделі Мандела-Флемінга для макроекономічної політики
  7. Висновки моделі Солоу, Золоте правило нагромадження, роль технічного погресу в економічному зростанні.
  8. Висновки по заданним гіпотезам
  9. Висновки та пропозиції
  10. Висновки та рекомендації
  11. Висновки, пропозиції, рекомендації

 

В роздiлi розглянуто основні напрямки ефективного проведення маркетингової діяльності і використання Інтернет - технологій. Так само запропоновано напрями щодо збільшення ефективності проведення маркетингової діяльності підприємства «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва».

З метою розробки маркетингової програми розвитку сформульовано цілі підприємства «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва», стратегії просування бренду, концепція просування, комунікація з клієнтами.

Для розробки позитивного корпоративного іміджу підприємства рекомендовано наступні заходи.

1. Робота зі споживачами,

2. Робота з громадськістю.

3. Робота з партнерами

4. Зміцнення внутрішнього корпоративного іміджу.

Проведено детальний розрахунок ефективності рекламної компанії в Інтернеті. Інтернет-реклама - нова технологія цільової реклами. Однією з найважливіших рушійних сил стрімкого розвитку мережі Інтернет в світі стало визнання рекламодавцями нового засобу масової інформації, яким, безумовно, може вважатися Інтернет, як виключно зручну технологію для проведення цільової реклами та контролю за ефективністю рекламних кампаній. Висновки до розділу ІІ

 

В роздiлi були наведені загальні відомості про досліджуване підприємство. Проведено аналіз товарного асортименту за два року, в ході якого виявився зростання продажів у 1,27 рази, а також продукція має найбільшу питому вагу в товарному асортименті: спальні - 28,20%, кухні - 17,29%, шафи-купе - 17,16%. Також була проведена оцінка маркетингової орієнтації підприємства.

Була проведена характеристика мікро і макро середовища підприємства. Розглянуті основні постачальники матеріалів, а так само інші організації, що контактують з ЗАТ «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва». Дослідження споживачів виявили, що найбільша частина споживачів знаходяться в м. Киiві, також є споживачі в Киiвська обл., і лише невелика частка клієнтів проживає в інших районах.

Охарактеризована цінова політика підприємства. Підприємство використовує у своїй діяльності метод ціноутворення «середні витрати + прибуток». Попит визначає максимальну ціну, яку можна запросити за товар. Мінімальна ціна товару визначається витратами підприємства. Суттєвим доповненням до практики ціноутворення є стимулюючий ціноутворення, що засноване на використанні різного роду знижок. На підприємстві ТОВ «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва» використовують знижки при великому обсязі закупівель та знижки для постійних покупців.

Також був розроблений комплекс маркетингу з розподілу товару. Розглянуто існуюча система збуту продукції, а також способи транспортування. ТОВ «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва» використовує нульовий канал збуту. Він є виробником корпусних меблів і сам здійснює реалізацію товару через три спеціалізовані магазини. В основному використовуючи для транспортування власний транспорт.
Розроблений комплекс маркетингу по просуванню товару. Був складений план проведення рекламної компанії і розраховані плановані витрати на рекламу.

Проведено планування витрат на маркетинг і доходи від нього. Реалізація корпусних меблів ТОВ «Управління по реконструкції та будівництву м. Києва» в 2011 році повинна збільшиться на 30 %, при зіставленнi витрат на рекламу зі збільшенням обсягів реалізації рекламованих товарів, за планом доходи від продажів зростають. Отже, за планом дані маркетингові вкладення є обгрунтованими і ефективними.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)