АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Екстракційне чищення килимового покриття

Читайте также:
  1. Бюджетний дефіцит, його причини, види та джерела покриття.
  2. Доочищення стічних вод
  3. СУХИЙ СПОСІБ ОЧИЩЕННЯ ЗОВНІШНЬОГО ВУХА

Технології догляду за килимовими покриттями

Догляд за килимовими покриттями.

При тім, що килимові покриття відрізняються довговічністю й простотою відходу, користувач повинен дотримуватися необтяжливих правил догляду.

Килимові покриття необхідно регулярно пилососити: бруд, що затримався у ворсі килима, абразивна й може стати причиною передчасного зношування.

Час від часу килимові покриття необхідно піддавати глибокому чищенню: згодом деяка кількість бруду неминуче нагромадиться у ворсі, і зовнішній вигляд виробу може погіршитися. Цю роботу краще довірити професіоналам, тому що різні матеріали й конструкції поверхні ворсу можуть зажадати спеціальних знань і навичок.

Технології догляду за килимовими покриттями.

Кожному виду килимового покриття необхідна своя технологія збирання. Безумовно, в готелі, де лежать килими й досить більша прохідність людей, необхідно щодня робити вакуумне очищення килимового покриття використовую пилосос для сухого збирання. Цей вид збирання може бути зроблений силами свого технічного персоналу, необхідно лише мати якісний пилосос.

Час від часу на килимовому покритті з'являються різного роду плями. Це може бути випадково пролиті чай або кава, жуйка. З підошви взуття з вулиці гості готелю приносяться такі забруднення, як машинне масло, смола й гудрон. При протечках систем опалення з'являються плями від іржі. Для виведення цих забруднень існують різні види плямовивідників.

Залежно від ступеня забруднення килима, періодично необхідно робити хімічне чищення килимового покриття із застосуванням професійного устаткування й мийних засобів.

Як ми вже відзначали раніше, існує безліч типів килимового покриття. У зв'язку із цим існує безліч способів його очищення.

Основні способи й загальний порядок провадження робіт по хімічному чищенню килимового покриття.

Збирання килима завжди починається з його очищення пилососом для сухого збирання.

Віддаляються локальні плями з килимового покриття, проводится хімічне чищення килимового покриття.

Розглянемо види хімічного чищення. Яким устаткуванням і як виробляються ці роботи?

Екстракційне чищення килимового покриття.

При цьому виробляється промивання килимового покриття й збір бруду, що відділився, і залишків засобу, що чистить, за допомогою екстракційного апарата. При цьому виробляється промивання килимового покриття й збір бруду, що відділився, і залишків засобу, що чистить, за допомогою екстракційного апарата.

Хімічне чищення килимового покриття однодисковою роторною машиною.

При цьому з бака однодискової машини подається на килимове покриття мийний засіб, що збивається щіткою в піну, що круговими рухами втирається в килим, волога, що залишилася в килимі, збирається апаратом для збору води з насадкою для килимів або баннет-мопом, установлюваним на однодискову машину замість щітки. Після остаточного висихання піни, її залишки вбираються пилососом для сухого збирання.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)