АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ

Читайте также:
  1. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  2. Актуальність вивчення теми «Організація бізнесу»
  3. Алгоритм здійснення аналітичній діяльності класного керівника
  4. Взаємодія України з міжнародними валютно-фінансовими організаціями.
  5. Види, форми та методи здійснення міжнародних інвестицій в Україні
  6. Вопрос 1 Поняття, ознаки, види господарської діяльності та принципи її здійснення
  7. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  8. Договір оренди нежитлового приміщення
  9. з дисципліни «Системи технологій і організація бізнесу»
  10. з нормативної дисципліни «Організація виробництва»
  11. Завдання і організація роботи з фізичного виховання учнів спеціальних медичних груп (СМГ)
  12. Завдання та організація екстреної медичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях

НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ

Навчальне приміщення на підприємстві повинне бути таким, щоб створювало сприятливі умови для ефективності проходження практики студентів обраної професії. Сюди входить оснащення, обладнання робочого місця керівника та студента, а також під час практики необхідно дотримуватись режиму праці студентів в приміщенні.

Освітлення вважається важливим фактором який вливає на здоров’я студентів, тому керівник повинен слідкувати за чим і забезпечувати ці санітарні норми. Температура в приміщенні повинна бути взимку 15-20оС, влітку не вище 20оС. Підлога повинна бути теплою, зручною для прибирання. Стіни мають бути пофарбовані в світлі тони, а стеля в білий колір.

В приміщенні, де проходить практика повинна бути аптечка з ліками і холодна переварена вода. Обов’язково повинні знаходитись протипожежні засоби. Крім цього повинні бути наочні посібники, кваліфікаційна характеристика, і різні наочні посібники (натуральні).

Важливе значення має організація робочого місця керівника технологічного навчання.

Робоче місце керівника є взірцем для студентів, тому йому треба приділити належну увагу.

 


 

ОПИС ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ В ПЕРІОД ПРАКТИКИ

Так як практика складає всього місяць то це дозволить мені виконати лише частину обслуговування ПК, а саме: провести щоденне, щотижневе та щомісяця.

Щоденне обслуговування включало в собі: перевірка вентиляції комп’ютера, переконатися що документи не на столі і не перекривають доступ до повітря комп’ютера, перевірити чи немає інших носіїв тепла поблизу комп’ютера.

Щотижневе включає в себе необхідність почистити наружні покриття комп’ютера (комп’ютера та професійного обладнання). Протирання поверхні необхідно проводити вогкою ганчіркою. Матерія може бути злегка змочена мильним розчином. Для попередження виникнення статичного розряду використовується антистатичний аерозоль. Далі запустити утиліту для всіх жорстких дисків для того щоб виявити і знищити з дисків любі втрачені кластери.

Ця утиліта доступна в усіх ОС Windows. Для того, щоб перевірити чи не заряджений жорсткий диск вірусом,я завантажив програму перевірки вірусів.

В кінці місяця мною було проведено останню перевірку, яка включала частку для видалення пилу. Для видалення пилу з системного блоку можна використовувати м’яку кісточку. За допомогою утиліти виконати де фрагментацію жорсткого диску. Після цього я знищила з жорсткого диску всі тимчасові файли.

 


 

ВИСНОВОК

Під час проходження технологічної практики в ТОВ «Європейські Технології Послуг», я в деякій мірі поглибив свої знання та закріпив свої знання з користування ПК виконуючи різні завдання. Зрозуміло, що з першого дня мене зацікавила робота у цій компанії і я з кожним днем здобував більший досвід роботи.

Технологічна практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня, які б володіли сучасними технологіями на високому рівні.

За час проходження практики отримав нагоду застосовувати деякі теоретичні знання та вміння на практиці.

Дуже важливо, що кожен навчальний заклад України передбачає проходження студентами технологічної практики. Вона є обов’язковим складовим елементом підготовки будь-якого спеціаліста, тому що під час проходження практики студенти мають кращу можливість закріпити здобуті теоретичні знання і навички, коли отримують практичний досвід роботи в реальних умовах.

Технологічна практика нашої спеціальності 5.010104 «Професійна освіта. Комп’ютерні Технології» є невід’ємною складовою частиною процесу професійної підготовки, і яка проводиться на сучасних підприємствах та організаціях, оснащених відповідним апаратним та програмним забезпеченням комп’ютерних систем.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)