АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Філігранний ремінець

Філігранний ремінець із плетеного шнура сріблястого кольору, з’єднаного в кільце і складеного удвоє так, щоб утворилися петлі для прикріплення його ґудзиками до кашкета.

Аксельбант

Аксельбант у вигляді плетеної коси (однієї або двох) та шнурів, які з обох боків скріплені між собою. Коса закінчується вільним кінцем із шнура, на якому зав’язаний декоративний вузол, з металевим наконечником (одним або двома).

Аксельбант типу А та типу Б сріблястого кольору.

Аксельбант типу В та типу Г білого кольору.

Ґудзики

Ґудзики формені металеві сріблястого кольору, діаметром 22 та 14 міліметрів.

Верхня частина випукла, з рельєфним зображенням восьмикутної променистої зірки.

На нижній частині ґудзика - вушко для прикріплення його до одягу.

Погони

Для вищого начальницького складу погони-муфти з тканини або з тканої стрічки темно-синього кольору, з вишитим або тканим зображенням малого Державного Герба України в обрамленні гілок дуба сріблястого або сірого кольору, із однією, двома або трьома восьмикутними променистими зірками сріблястого або сірого кольору.

Для старшого начальницького складу погони-муфти або накладні погони з тканини або з тканої стрічки темно-синього кольору, з вишитим або тканим зображенням гілок дуба сріблястого або сірого кольору, із однією, двома або трьома восьмикутними променистими зірками сріблястого або сірого кольору.

Для середнього начальницького складу погони-муфти або накладні погони з тканини або з тканої стрічки темно-синього кольору, з однією, двома або трьома восьмикутними променистими зірками сріблястого або сірого кольору (вишитими або тканими).

Для молодшого начальницького складу погони-муфти або накладні погони з тканини або з тканої стрічки темно-синього кольору, з двома, трьома або чотирма кутоподібними смужками сріблястого або сірого кольору (вишитими або тканими) або без них.

Публікації документа:

Урядовий кур'єр від 17.10.2015 — № 193

Офіційний вісник України від 27.10.2015 — 2015 р., № 83, стор. 15, стаття 2750, код акту 78996/2015

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)