АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 8. Перегляд судових рішень в апеляційному порядку

Читайте также:
  1. Аналіз фінансових інвестицій у системі прийняття управлінських рішень.
  2. Архіви адміністративних та судових установ Правобережної України
  3. Архіви судових установ. Магістратські архіви
  4. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  5. В якій відповіді наведене правильне положення, що стосується відповідальності за злочини проти громадського порядку та моральності?
  6. Визнана у встановленому порядку претензія.
  7. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  8. Виключне провадження в кримінальному процесі: приводи і підстави, строки перегляду справ, процесуальні наслідки перегляду справ в порядку виключного провадження.
  9. Виконання рішень з іноземним елементом
  10. Виконання рішень про передачу певних предметів і здійснення певних дій
  11. Глава 45. Кримінальне провадження у порядку перейняття
  12. Для звичайних диференціальних рівнянь першого порядку

Право апеляційного оскарження. Визначення апеляційної інстанції. Строк подання апеляційної скарги або внесення апеляційного подання. Форма і зміст апеляційної скарги (подання). Надсилання копії апеляційної скарги (подання) сторонам. Відзив на апеляційну скаргу (подання). Повернення апеляційної скарги (подання). Прийняття апеляційної скарги (подання). Порядок розгляду апеляційної скарги (подання). Відмова від апеляційної скарги (подання). Межі перегляду справи в апеляційній інстанції. Строк розгляду апеляційної скарги (подання). Повноваження апеляційної інстанції. Підстави для скасування або зміни рішення. Постанова апеляційної інстанції. Апеляційна скарга на ухвали місцевого господарського суду.

Тема 9. Перегляд судових рішень у касаційному порядку

Право касаційного оскарження. Касаційна інстанція. Порядок подання касаційної скарги (подання). Строк подання касаційної скарги (подання). Форма і зміст касаційної скарги (подання). Надсилання касаційної скарги (подання). Сторонам у справі. Відзив на касаційну скаргу (подання). Повернення касаційної скарги (подання). Прийняття касаційної скарги (подання). Порядок розгляду касаційної скарги (подання). Відмова від касаційної скарги (подання). Межі перегляду справи в касаційній інстанції. Строк розгляду касаційної інстанції. Підстави для скасування або зміни рішення або постанови. Постанова касаційної інстанції. Обов'язковість вказівок, що містяться у постанові касаційної інстанції. Касаційні скарги на ухвали господарських судів.

Тема 10.Перегляд судових рішень Верховним Судом України.

Підстави та строк для подання заяви про перегляд судових рішень господарських судів,вимоги до заяви,порядок її подання.Перевірка та допуск Вищим господарським судом України справи до провадження.

Порядок розгляду справи Верховним Судом України.Повноваження, постанова Верховного Суду України.

Тема 11. Перегляд рішення, ухвали, постанови господарського суду за ново виявленими обставинами

Поняття нововиявлених обставин та підстави перегляду судового рішення.

Порядок і строк подання заяви про перегляд судового рішення. Відновлення строку подання. Процесуальне правонаступництво. Подання прокурора про перегляд за нововиявленними обставинами. Додатки до заяви про перегляд.

Підстави повернення заяви про перегляд. Ухвала про повернення заяви. Особливості перегляду судових рішень за нововиявленими обставинами.

Тема 12. Виконання рішення, ухвали, постанови господарського суду

Обов'язковість виконання судових рішень. Наказ господарського суду і пред'явлення його для виконання. Зміст наказу. Строк для пред'явлення наказу до виконання. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення наказу до виконання. Видача дублікату наказу. Відстрочка або розстрочка виконання рішення, зміна способу та порядку виконання рішення, ухвали, постанови. Зупинення виконання судового рішення. Оскарження дій чи бездіяльності органів Державної виконавчої служби. Поворот виконання рішення, постанови.

Тема 13. Особливості розгляду господарських спорів у третейських

судах

Закон України «Про третейські суди». Основні терміни. Право передачі спору на розгляд третейського суду. Підвідомчість справ третейським судам. Законодавство, яке застосовується третейськими судами при вирішенні спорів.

Третейська угода, види і форми. Формування третейського суду. Витрати, пов’язані із вирішення спору третейським судом.

Третейський розгляд. Компетенція третейського суду. Визначення правил третейського розгляду. Місце проведення третейського розгляду. Розгляд справ третейським судом та мирова угода.

Учасники третейського розгляду. Форма та зміст позовної заяви. Відзив на позовну заяву. Зустрічний позов. Забезпечення позову. Докази. Протокол засідання третейського суду. Рішення третейського суду. Оскарження рішення. Виконання рішення.

Тема 14. Особливості розгляду господарських спорів у міжнародному комерційному арбітражі.

Закон України «Про міжнародний комерційний арбітраж». Арбітражна угода. Склад третейського суду. Підстави та процедура відводу арбітра. Компетенція третейського суду.

Арбітражне провадження. Визначення правил процедури. Місце арбітражу. Позовна заява та заперечення щодо позову. Слухання та розгляд по документам.

Винесення арбітражного рішення, форма та зміст. Припинення арбітражного розгляду. Оспорювання арбітражного рішення. Визнання та виконання арбітражних рішень.

Положення про Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)