АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ЩОДО ЇХ ВИКОНАННЯ

Читайте также:
  1. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. Алгоритми виконання команд
  5. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  6. Атрибути – це компоненти тегу, що містять вказівки про те, як броузер має сприйняти й обробити тег.
  7. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  8. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. Варіанти виконання завдань
  11. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  12. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню

 

Загальні вимоги до написання контрольної роботи

Відповідно до навчального плану студенти заочної форми навчання виконують контрольну роботу. Контрольна робота як важлива форма навчального процесу має навчити студентів самостійно узагальнювати і викладати зміст літературних джерел, статистичні та інші матеріали, взяті з практики роботи фінансових органів, податкових інспекцій, підприємств. Студенти пишуть контрольну роботу, що складається з двох завдань: перше завдання включає в себе розгляд теоретичного питання.

Тематика контрольних робіт:

1. Сутність грошей

2. Функції грошей

3. Металева теорія грошей

4. Номіналістична теорія грошей

5. Кількісна теорія грошей

6. Монетаризм

7. Кейнсіанська теорія грошей і грошово-кредитного регулювання

8. Новий підхід до визначення теорії трудової вартості

9. Грошові системи

10. Гроші та їх роль в сучасному суспільстві

11. Теорія інфляції

12. Методичні аспекти оцінки інфляції

13. Методи пристосування і боротьби з інфляцією

14. Грошовий обіг

15. Грошовий оборот

16. Гроші й міжнародні економічні відносини

17. Кредит в сучасному суспільстві

18. Методи кредитування

19. Організація роботи фондової біржі

20. Організація валютної біржі

21. Організація розрахунків в народному господарстві

22. Кредитна система суспільства

23. Лізингові операції

24. Оцінка платоспроможності одержувача позики

25. Функції кредиту

26. Закони кредиту

27. Межі кредиту

28. Види меж кредиту

29. Процент та процентна політика банків

30. Сутність позикового проценту

31. Банки й банківські операції

32. Банківська система України

 

У контрольній роботі студент повинен показати:

• знання і правильне розуміння закономірностей, що складаються у фінансовій сфері;

• вміння використовувати літературні джерела, аналізувати практичний матеріал і викладати свої міркування з того чи іншого питання;

• вміння використовувати теоретичні знання у процесі аналізу конкретних цифрових даних.

Теми контрольних робіт обираються залежно від початкової літери прізвища студента. Студенти, прізвища яких починаються з букви:

А, Б, В, Г, Д — пишуть роботи на одну з тем 1—5;

Е, Є, Ж, З, І, Ї, К — —"— 6—12;

Л,М, Н, О,П — —"— 13—17;

Р, С, Т,У — —"— 18—22;

Ф, Х, Ц, Ч, Ш — —"— 23—27;

Щ, Ю, Я — —"— 28—32.

У процесі написання контрольних робіт необхідно використати статистичний матеріал. Можливо також використати практичний матеріал, зібраний за місцем роботи. Зібраний практичний матеріал має бути поданий у формі таблиць, схем, діаграм, графіків.

Друге завдання контрольної роботи студенти пишуть за одним з двох варіантів у наступному порядку. Перший варіант виконують студенти, у яких номер залікової книжки закінчується на непарні цифри (1,3, 5, 7, 9), а другий варіант виконують студенти, у яких номер залікової книжки закінчується на парні цифри (2, 4. 6, 8, 0). Друге завдання повинно мати статистичний матеріал, розрахунки питомої ваги кожної статті й аналітичний опис у довільній формі на розсуд студента. У кінці роботи треба вказати літературу, що використовувалась при її виконанні.

Перший варіант другого завдання. На підставі даних державного бюджету України (додатки 1, 2) проаналізувати доходи і витрати державного бюджету за останні роки, їх структуру та джерела надходження. Проаналізувати зміни структури, співвідношення між доходами і витратами бюджету. Причини змін, що відбуваються.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)