АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І. Виплати, які здійснюються у грошовій формі

Читайте также:
  1. В якому реченні присудок вживається в заперечній формі у простому минулому часі ?
  2. Грошові відносини, що вкладаються на основі інтернаціоналізації господарських зв’язків, історично організовувалися у формі валютних систем.
  3. Контроль знань студентів у формі іспиту
  4. Поставте слова, наведені в дужках, у формі множини. Перекладіть речення.
  5. Розкрийте дужки та поставте дієслова у формі Present Simpleабо Present Continuous.
  6. Соціальні послуги та виплати, які здійснюються Фондом соціального страхування від нещасних випадків
  1. Соціальні допомоги та виплати, встановлені колективним договором (працівникам, які перебувають у відпустці для до­гляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, на наро­дження дитини, сім'ям з неповнолітніми дітьми тощо).
  2. Одноразова допомога працівникам, які виходять на пенсію згідно із законодавством та колективними договорами (включа­ючи грошову допомогу державним службовцям та науковим (науково-педагогічним) працівникам), військовослужбовцям при звільненні з військової служби.
  3. Надбавки та доплати до державних пенсій працюючим пенсіонерам.
  4. Вихідна допомога у разі припинення трудового договору.
  5. Відшкодування, нараховані працівникам за час затримки розрахунку при звільненні.
  6. Витрати на відрядження, а саме: добові (у повному обсязі), вартість проїзду, витрати на наймання житлового приміщення.

Компенсаційні виплати та добові, які виплачуються у разі пе­реїзду на роботу в іншу місцевість згідно із законодавством.

  1. Виплати в установленому розмірі особам, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім надбавок та доплат до тарифних ставок (окладів, посадових окладів) у розмірах, передбачених законодавством, за роботу на територіях радіоактивного забруднення, оплата додаткових відпусток, що надаються відповідно до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які по­
    страждали внаслідок Чорнобильської катастрофи").
  2. Компенсація моральної шкоди працівникам, що виплачу­ться за рішенням суду.
  3. Винагорода, що сплачується за авторським договором на створення та використання творів науки, літератури та мистецт­ва, крім гонорару штатним працівникам редакцій газет, журна­лів, інших засобів масової інформації, видавництв, установ мис­тецтва та (або) оплата їх праці, що нараховується за ставками (розцінками) авторської (постановочної) винагороди, нарахова­ної на відповідному підприємстві.

Винагороди за відкриття, винаходи та раціоналізаторські про­позиції та їх використання.

  1. Надбавки (польове забезпечення) до тарифних ставок і посадових окладів працівників, що направляються для вико­нання монтажних, налагоджувальних, ремонтних і будівельних робіт, і працівників, робота яких виконується вахтовим методом, постійно проводиться в дорозі або має роз'їзний (пересувний) характер, у визначених законодавством розмірах.
  2. Компенсації працівникам за використання для потреб ви­робництва власного інструмента та особистого транспорту.
  3. Довічна плата за звання дійсного члена та члена-кореспондента академії наук.
  4. Позики, видані працівникам для поліпшення житлових умов, на індивідуальне будівництво, заведення домашнього господарства.
  5. Матеріальна допомога разового характеру, що надається окремим працівникам у зв'язку із сімейними обставинами, на оплату лікування, оздоровлення дітей, поховання.
  6. Допомога, що виплачується молодим спеціалістам під час відпустки після закінчення навчального закладу.

 

II. Виплати, які надаються в натуральній або грошовій формі 1. Вартість вугілля та вугільних брикетів, безоплатно наданих працівникам в обсягах та за переліком професій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. №462 "Деякі питання обкладення податком з доходів фізичних осіб вар­тості безоплатно наданих вугілля та вугільних брикетів" (Офіцій­ний вісник України, 2004 р., №15, ст.1039), або виплата грошової компенсації вартості такого вугілля та вугільних брикетів.

 

  1. Платіж згідно з договорами добровільного медичного та пенсійного страхування працівників і членів їх сімей.
  2. Витрати на колективне харчування плавскладу річкового, морського та рибопромислового флоту, а також харчування льотного складу цивільної авіації під час виконання завдань по­льоту, що можуть бути прирівняні до добових витрат, що випла­чуються у разі відрядження.
  3. Витрати на харчування учасників спортивних заходів, утому числі суддів, на час перебування на спортивних змаганнях та навчально-тренувальних зборах у межах установлених норм.
  4. Відшкодування працівникам витрат на придбання ними спец­одягу та інших засобів індивідуального захисту в разі невидачі їх роботодавцем або вартість виданого згідно з діючими нормами спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджувальних засобів, молока та лікувально-профілактичного харчування.
  5. Вартість придбаних роботодавцем проїзних квитків, що персонально не розподіляються між працівниками, а видаються їм у разі потреби для виконання виробничих завдань (у зв'язку із специфікою роботи).
  6. Витрати на перевезення працівників до місця роботи як влас­ним, так і орендованим транспортом (крім оплати праці водіїв).
  7. Вартість подарунків до свят і квитків на видовищні заходи для дітей працівників.
  8. Витрати на підготовку та перепідготовку кадрів (крім су­ми заробітної плати, що зберігається за основним місцем ро­боти працівників, за час їх навчання з відривом від виробниц­тва в системі підвищення кваліфікації та перепідготовки кад­рів), а саме: витрати на оплату навчання працівників у вищих навчальних закладах та установах підвищення кваліфікації, професійної підготовки та перепідготовки кадрів; стипендії слухачам підготовчих відділень, студентам, аспірантам, на­правленим підприємствами на навчання з відривом від ви­робництва у вищі навчальні заклади; оплата проїзду до міс­цезнаходження навчального закладу та назад; витрати,. пов'язані з організацією навчального процесу (придбання навчального матеріалу, оренда приміщень).
  9. Витрати на проведення культурно-освітніх і оздоровчих заходів та утримання громадських служб (крім оплати праці працівників, які їх обслуговують).
  10. Витрати на благоустрій садівничих товариств (будівництво шляхів, енерго- та водопостачання, осушення та інші витрати за­гального характеру), будівництво гаражів для працівників.
  11. Витрати на платне навчання працівників і членів їх сімей, не пов'язане з виробничою необхідністю, згідно з договором між підприємством та навчальним закладом.
  12. Вартість житла, переданого у власність працівникам.
  13. Витрати на оплату послуг з лікування працівників, які були надані установами охорони здоров'я.
  14. Доходи за акціями та інші доходи від участі працівників у власності підприємства (дивіденди, відсотки, виплати за паями), а також доходи від здавання в оренду землі.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)