АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Угоди на консультування

Читайте также:
  1. ЗАКОНОДАВЧІ АКТИ ТА МІЖНАРОДНІ УГОДИ
  2. Колективні переговори та укладення колективного договору, угоди
  3. Колективні угоди та їх значення у регулюванні трудових відносин
  4. Колективні угоди: поняття і сторони
  5. на 1 полугодие 2013/2014 учебного года
  6. Призначення потягів відбувається після укладення угоди і оплати усіх належних платежів.
  7. Стадії угоди
  8. ТЕХНІКА ПСИХОЛОГІЧНОГО КОНСУЛЬТУВАННЯ.

Мета: отримання навичок складання угод за різних вихідних умов консультаційних цілей об’єкта консультування.

 

Завдання: скласти угоду на консультування з урахуванням особливостей потреб у консультаційних послугах.

1. Консультація з приводу розрахунку й обґрунтування періоду окупності інвестиційного проекту. Підприємство-замовник має інвестиційний план. Проблема – відсутність розрахунків окупності в умовах ризиків.

2. Консультація з приводу участі фермерського господарства у міжнародній виставці. Потреба – бюджет витрат на участь у виставці.

3. Консультація з приводу формування й впровадження нової організаційної структури відділу маркетингу. Потреба – впровадити нову ОСУ.

4. Консультація з приводу використання енергозберігаючих технологій в процесі виробництва механізмів й деталей. Потреба – інженерно-економічний план.

5. Консультація з приводу оптимізації роботи персоналу. На основі обґрунтованих пропозицій зменшити кількість персоналу.

6. Консультація з приводу оформлення документів у сфері ЗЕД. Потреба оформлення довготривалої угоди із закордонним партнером.

7. Консультація з приводу оптимізації роботи відділу збуту. Потреба – складання посадових інструкцій, випробування нововведень.

8. Консультація з приводу участі сільськогосподарського підприємства у дорадчій діяльності. Потреба – організовування й апробація проведення семінару із захисту рослин. Складання плану заходів з проведення семінарів, демонстрацій.

9. Консультація з приводу реорганізації підприємства. Потреба – оформлення статутної документації.

10. Консультація з приводу отримання сертифікаційних документів за ISO-9000. Потреба – надання інформації про порядок оформлення документації для подання на сертифікацію.

11. Консультація з приводу створення приватної дорадчої служби. Потреба – складання статуту у відповідності до законодавства.

12. Консультація з приводу оформлення пакету документів на відкриття каменеобробного цеху у сільськогосподарському підприємстві. Потреба – порядок оформлення документів, супровід в процесі затвердження документації.

13. Консультація з приводу оптимізації системи бухгалтерського обліку на підприємстві. Потреба - формування пакетно- програмного забезпечення, навчання персоналу.

14. Консультація з приводу уведення в експлуатацію на підприємстві імпортної енергозберігаючої технології. Потреба – оформлення документації для погодження з органами техніко-експлуатаційного надзору.

15. Консультація з приводу участі сільської громади у міжнародному проекті. Потреба – оформлення реєстраційної картки учасника для конкурсного відбору.

16. Консультація з приводу формування стратегічного плану для новоствореного підприємства. Потреба – стратегічний план й поточний моніторинг першого періоду виконання.

17. Консультація з приводу оформлення документації на постійну участь підприємства у демонстраційних показах сільськогосподарської техніки. Потреба – план–обгрунування переваг території розташування підприємства.

18. Консультація з приводу участі молодих спеціалістів підприємства у міжнародних проектах. Потреба – оформлення заявки на конкурс, збирання необхідної документації.

19. Консультація з приводу уведення в дію нового обладнання. Потреба – перший запуск, техніко-економічне обґрунтування пропозицій із оптимізації виробничого процесу.

20. Консультація з приводу подання заявки до участі у діяльності дорадчої служби. Потреба – перелік документів й процедура їх подачі у реєстраційний відділ дорадчої служби.

21. Консультація з приводу створення нового інформаційного підрозділу на підприємстві. Потреба – написання посадових інструкцій, розрахунок ймовірної заробітної плати персоналу.

22. Консультація з приводу удосконалення системи управління сільськогосподарським кооперативом, що діє в межах реалізації міжнародного проекту „Чисте довкілля села”. Потреба – розрахунок потреби коштів для спів фінансування збоку сільської ради.

23. Консультація з приводу експлуатації біопаливної установки для опалення сільського клубу, що отримана як благодійна допомога в рамках реалізації міжнародного проекту. Потреба – перелік дозвільних документів для запуску, супровід й документальне забезпечення першого запуску.

24. Консультація з приводу участі жителів села у проектах „Зеленого туризму”. Потреба – маркетинговий супровід, моніторинг „першої спроби”.

25. Консультація з приводу участі молодих спеціалістів фермерського господарства у міжнародних проектах, грантах. Потреба – пакет документації, необхідної для участі, періодичний консультаційний супровід.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)