АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рівень 1

Читайте также:
  1. I рівень
  2. I рівень
  3. Базовий рівень підготовки.
  4. В Україні немає свого фільмофонду і державного кіномузею, низький рівень кіноосвіти. Зовсім зникла кінопреса (журнали “Новини кіноекрана”, “Вавилон”).
  5. Державні запозичення можуть здійснюватись тільки тоді, коли вичерпані інші джерела формування доходів держави або коли доцільно обмежити рівень оподаткування.
  6. Другий рівень
  7. Другий рівень
  8. І рівень. Завдання 1-12 мають по п’ять варіантів відповідей, з яких лише ОДНА правильна. Оберіть правильну відповідь і напишіть букву, яка їй відповідає.
  9. ІІ рівень
  10. ІІ рівень
  11. ІІІ рівень
  12. ІІІ рівень

VII. Інтегральні рівняння

 

1. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою квадратурного методу. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою прямокутників. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

2. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою квадратурного методу. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою трапецій. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

3. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою методу послідовних наближень. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою трапецій з кроком 0,01. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

4. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [-1,1] з кроком 0,2 за допомогою квадратурного методу. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою Сімпсона. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,2 і порівняти таблиці розв’язків.

.

 

5. Знайти розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [-1,1] за допомогою методу Гальоркіна. За систему базисних лінійно незалежних функцій взяти поліноми Лежандра нульового, першого і другого ступеня. (Точний розв’язок рівняння має вигляд: ).

.

6. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою методу послідовних наближень. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою трапецій з кроком 0,01. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

7. Знайти розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою методу Гальоркіна. За систему базисних лінійно незалежних функцій взяти поліноми Лежандра нульового, першого і другого ступеня. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

8. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою методу послідовних наближень. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою трапецій з кроком 0,01.

.

9. Знайти розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою методу Гальоркіна. За систему базисних лінійно незалежних функцій взяти поліноми Лежандра нульового, першого і другого ступеня. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

10. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою квадратурного методу. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою прямокутників. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

11. Знайти наближений розв’язок інтегрального рівняння на відрізку [0,1] з кроком 0,1 за допомогою квадратурного методу. Для апроксимації інтеграла скористатися формулою трапецій. Розв’язати рівняння аналітично з кроком 0,1 і порівняти таблиці розв’язків.

.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)