АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дослідження

Читайте также:
  1. III.Результати дослідження
  2. Бактеріоскопічне дослідження харкотиння – метод виявлення туберкульозу
  3. Визначення напряму дослідження
  4. Доведення в наукових дослідженнях.
  5. ДОСЛІДЖЕННЯ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
  6. Дослідження О. Г. Столєтова
  7. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ
  8. Дослідження того, чим відрізняється добре від природного (приємного, корисного), займається
  9. Електоральні дослідження в соціології політики
  10. Елементи стихійного матеріалізму, діалектики, логічного дослідження в період до критичної творчості Канта.
  11. Емпіричні соціологічні дослідження

Дослідження реалізованості

На даному етапі визначається - чи попадає проект під рамки DSDM. Розглядаючи тип проекту, організаційні й кадрові питання, виноситься рішення - використати метод DSDM чи ні. У такий спосіб буде отриманий звіт про застосовність, припустимий прототип і зразковий глобальний план проекту, що містить у собі план розробки й протокол можливих ризиків.

Дослідження економічної доцільності

На даному етапу аналізуються основні економічні й технологічні характеристики. Відбуваються збори експертів, на якому обговорюються найбільш важливі сторони системи й приймається рішення про пріоритети в розробці. На цьому етапі розробляються список основних вимог, опис сфери комерційної діяльності, опис архітектури системи й зразковий план створення прототипів.

Створення функціональної моделі

Визначення функціонального прототипу

Визначення функціонала, що буде закладений у прототипі на даному етапі. На цьому подэтапе розробляється функціональна модель відповідно до результатів, отриманим на стадії дослідження економічної доцільності.

Узгодження планів

Відбувається узгодження як й у які строки повинен бути розроблений функціонал прототипу.

Створення функціонального прототипу

Розробка функціонального прототипу, відповідно до планів і функціональній моделі.

Аналіз функціонального прототипу

Перевірка справності розробленого прототипу. Це може бути досягнуто тестуванням прототипу кінцевим користувачем й/або переглядом документації. Результат - документ, що містить огляд функціонального прототипу.

Проектування й розробка

Визначення конструктивного прототипу

Визначення функціональних і нефункціональних вимог системи. На основі цих вимог повинна бути створена стратегія реалізації. Якщо існує запис про тестування з попередньої ітерації, тоді вона теж буде використана для створення стратегії реалізації.

Узгодження планів

Відбувається узгодження як й у які строки повинні бути реалізовані поставлені вимоги.

Створення конструктивного прототипу

Створення системи (конструктивного прототипу), яку можна віддати користувачам для тестування.

Аналіз конструктивного прототипу

Перевірити справність спроектованої системи. На цьому подэтапе застосовується тестування й перегляд результатів. Створення користувальницької документації й протоколу випробування.

Реалізація


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)