АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Правила оформлення пояснювальної записки, креслення

Читайте также:
  1. Dress-code: правила официальных мероприятий
  2. II. Основные принципы и правила поведения студентов ВСФ РАП.
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Авиационные Правила АП-25 «Норм летной годности самолетов»
  5. Боевые правила
  6. Будь-які слідчі (розшукові) дії, проведені з порушенням цього правила, є недійсними, а встановлені внаслідок них докази – недопустимими.
  7. Важные правила введения прикорма
  8. Виды технологических документов, разрабатываемых в курсовом проекте, правила их оформления.
  9. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  10. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ
  11. Вимоги до оформлення випускної роботи
  12. Вимоги до оформлення дипломної(бакалаврської) та курсової роботи.

Текст проекту поділяють на розділи, підрозділи, пункти, підпункти.

В основних розділах роботи аналізуються різні аспекти тієї проблеми,

яка розглядається в курсовому проекті, наводяться дані, що підтверджують певні висновки. При цьому студент повинен робити посилання на джерело тих даних, які він використовує в роботі.Розгляд різних аспектів проблеми повинен мати логічний характер. Розділи і підрозділи повинні мати заголовки. Пункти і підпункти можуть мати заголовки.

Заголовки структурних елементів курсового проекту і заголовки розділів слід розташовувати посередині рядка і друкувати (писати) великими літерами без крапки в кінці, не підкреслюючи. Заголовки підрозділів, пунктів і підпунктів роботи слід починати з абзацного відступу і друкувати маленькими літерами, крім першої великої, не підкреслюючи, без крапки в кінці. Абзацний відступ повинен бути однаковим упродовж усього тексту і дорівнювати п'яти знакам. Якщо заголовок складається з двох і більше речень, їх розділяють крапкою. Перенесення слів у заголовку розділу не допускається. Має бути відстань між заголовком і подальшим чи попереднім текстом.

Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу, а також пункту й підпункту в нижній частині сторінки, якщо після неї не розміщено хоча б три рядки тексту. Кожний розділ слід починати з нового аркуша (сторінки).

Сторінки нумерують арабськими цифрами, враховуючи титульну сторінку та бланк індивідуального завдання, але на них номер не ставлять. Нумерація починається з 3-го аркуша (зміст) - 3. Номер сторінки проставляють у відповідному місці у нижньому правому куті аркуша.

Розділи повинні мати порядкову нумерацію в межах всієї роботи і позначаються арабськими цифрами, після яких ставляться крапки. Вступ, висновки і розділ "Використана література" не нумерують.

Нумерація підрозділів, пунктів, підпунктів проставляється також арабськими цифрами. Номер підпункту входить у номер пункту, номер пункту в номер підрозділу і номер підрозділу в номер розділу. Номери розділяються крапками, наприклад (1.1; 1.2).

Таблицю слід розташовувати безпосередньо після тексту, у якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті курсової роботи. Номер таблиці складається з номера розділу і порядкового номера таблиці, відокремлених крапкою, наприклад, таблиця 2.1 - другий розділ, перша таблиця Таблиця може мати назву, яку друкують малими літерами (крім першої великої) і вміщують над таблицею. Назва має бути стислою і відбивати зміст таблиці, період часу, за який наводяться дані, а також одиниці виміру.

Заголовки граф таблиці починають з великої літери, а підзаголовки - з малої, якщо вони складають одне речення з заголовком.

Підзаголовки, що мають самостійне значення, пишуть з великої літери. У кінці заголовків і підзаголовків таблиць крапки не ставлять. Заголовки і підзаголовки граф указують в однині.

Таблиці, діаграми, схеми, графіки тощо мають бути виконані відповідно до діючих стандартів. Текст повинен бути написаний чорнилом чорного кольору.

У Висновках (приблизно 1-2 сторінки) студент повинен узагальнити основні результати проведеного аналізу, при цьому зміст висновків повинен кореспондувати меті та основним завданням роботи, які були сформульовані у Вступі. Перелік використаної літератури повинен включати ті джерела, які були використані студентом в процесі написання курсової роботи, й на які є посилання в тексті роботи. Ці джерела подаються в алфавітному порядку або в порядку посилань на них в роботі.

Креслення оформлюється карандошом у масштабі 1:100, або 1:50,або 1:25 на аркуші А-1,абоА-2 відповідно до вимог ЄСКД, ЄСТД. На листу обов’язково виконується експлікація приміщень, обладнання зі в казанням габаритів, марки.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)