АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перенесення тарілок

 

· Ви маєте переносити по три тарілки (дві в лівій руці та одну у правій). Якщо не почуваєтеся впевнено, то беріть лише дві тарілки!

· Завжди обслуговуйте гостей з правої сторони та потім рухайтесь за стрілкою годинника.

 

 
 
Завжди рухайтеся за стрілкою годинника

 


 

Обслуговуйте з правої сторони Прибирайте з правої сторони

 

 

Як правильно носити тарілки

 

· Візьміть першу тарілку у ліву руку. Великий палець має бути зверху, а прямий вказівний та середній пальці мають підтримувати тарілку знизу (так щоб було три точки контакту)

· Візьміть другу тарілку у праву руку та покладіть її зверху лівої руки та притримуйте мізинцем та безіменним пальцем (знову ж таки, щоб було три точки контакту – рука, мізинець та безіменний палець).

· Візьміть третю тарілку у праву руку

Переконайтесь, що всі тарілки розташовані настільки рівно, наскільки це можливо

Харчове обслуговування  


Прибирання тарілок

 

· Прибирати слід по п’ять тарілок (нести у лівій руці та притримувати зверху правою)

· Завжди починайте прибирати тарілки (разом із столовими приборами) з правої сторони від гостя та рухайтесь за стрілкою годинника

Як правильно прибирати тарілки

· Тримайте першу тарілку так само, як ви би робили, якщо б ви її подавали. Щоб столові прибори не падали, притримуйте вилку великим пальцем, а ніж розмістить під вилкою та зафіксуйте.

· Візьміть наступну тарілку правою рукою та покладіть зверху на ліву руку (так само як і під час перенесення) та зафіксуйте її безіменним пальцем та мізинцем. Залишки їжі та столові прибори перемістить у першу тарілку та розмістить столові прибори так само, як і у випадку першої тарілки.

· Продовжуйте прибирати так само наступні тарілки та завжди кладіть їх на другу тарілку. Дозволяється ставити до п’яти тарілок одна на одну.

 

 

Прибирання  

 

 


Загальні правила прибирання

 

· Кожен має прибирати свої підноси та тарілки (ніколи не можна просто залишити брудні речі в зоні прибирання та піти)

· Завжди кладіть биті склянки або фарфор у блакитний контейнер (та ніколи у мішок для сміття, через міркування безпеки)

· Якщо підставка/контейнер для тарілок переповнений, то відсуньте його в сторону, щоб ви могли продовжувати працювати

· Завжди слід працювати та прибирати якомога скоріше, бо якщо в приміщенні для прибирання буде хаос, то це уповільнюватиме все

 

 

Коробки для тарілок

Підставки/ящики для бокалів

Сміття

 
 
Приміщення для прибирання посуду для напоїв та тарілок  


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)