АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА СТУДЕНТІВ. Індивідуальні заняття проводяться під керівництвом викладача у поза аудиторний час за окремим графіком

Читайте также:
  1. Cамостійна робота студентів
  2. Cамостійна та індивідуальна робота
  3. Cамостійна та індивідуальна робота
  4. Cамостійна та індивідуальна робота
  5. Cамостійна та індивідуальна робота
  6. Cамостійна та індивідуальна робота
  7. Cамостійна та індивідуальна робота
  8. Cамостійна та індивідуальна робота
  9. Cамостійна та індивідуальна робота
  10. I. Організація студентів до практичного заняття
  11. I. Організація студентів до практичного заняття
  12. II. Індивідуальна робота студентів.

Індивідуальні заняття проводяться під керівництвом викладача у поза аудиторний час за окремим графіком, складеним кафедрою менеджменту підприємств туристичної індустрії.

Індивідуальні заняття на п’ятому курсі навчання мають бути науково-дослідного спрямування і передбачати безпосередню участь студентів у виконанні наукових досліджень та інших творчих завдань.

Види індивідуальних занять:

Консультація один з видів навчальних занять (індивідуальні або групові), які проводяться з метою отримання студентом відповіді на окремі теоретичні чи практичні питання для пояснення певних теоретичних положень або аспектів їх практичного застосування (проводяться протягом семестру – поточні консультації, семестрові та перед контрольним заходом – екзаменаційні). У процесі консультацій (особливо поточного консультування) допускається діагностичне тестування знань студентів для виявлення ступеня засвоєння окремих теоретичних положень, теорій, закономірностей, рівня сформованості практичних умінь і навичок та перевірки ефективності прийомів і методів навчання, використовуваних під час аудиторних занять.

Індивідуальні завдання (ІЗ)– це форма організації навчання, яка має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти отримують у процесі навчання. Одними із видів ІЗ є підготовка рефератів, есе.

Реферат коротке повідомлення в письмовій формі або у формі публічної доповіді змісту книги, наукової статті, проблеми, результатів наукового дослідження; доповідь на наукову тему, що висвітлює її на основі огляду літератури чи інших джерел, що включає основні відомості та висновки, а також кількісні та якісні дані про об’єкт, що описується.

Види рефератів:

Оглядовий реферат – реферат, що складений на певну кількість документів-першоджерел, що є узагальненою характеристикою певного змісту документів.

Табличний реферат – у вигляді довідкової, аналітичної, динамічної чи іншої таблиці. Складається з метою передачі документальної інформації у зіставленні та наочності. Ілюстративний реферат – реферат, що сформований на основі опрацювання ілюстративного матеріалу першоджерел. Ілюстративні реферати використовуються для наочності, полегшення сприйняття, аналізу, оцінки, підвищення інформованості.

Критичний реферат – реферат, в якому ставиться завдання відобразити зміст першоджерела або висловити своє ставлення до змісту першоджерела.

Реферат телеграфного стилю – реферат, зміст якого подано у вигляді коротких називних речень чи набору ключових слів (дескрипторів). Такі реферати використовуються для констатації певних відомостей з документів, що аналізуються.

Захист рефератів

Захист рефератів проводиться протягом 5-10 хв. Під час захисту визначається: актуальність поставленої мети та завдань; структура основної частини роботи; висновки, що роблені в ході написання роботи.

Есе (фр. «essai» - спроба) – прозаїчний твір невеликого об’єму і вільної композиції, в якому висловлюється власні враження і думки з конкретного питання, в якому немає завчасного претендування на певне трактування предмета. Есе передбачає нове, суб’єктивно забарвлене слово про що-небудь і може мати філософський, історично-біографічний, публіцистичний, літературно-критичний, науково-популярний або часто белетристичний характер. Стиль есе відрізняється образністю, афористичністю та установкою на розмовну інтонацію та лексику. Він здавна формувався у творах, де на першому плані була особистість автора.

Контроль за виконанням студентами індивідуальних завдань і самостійного опрацювання питань, які визначені в робочій програмі, здійснюється за допомогою проміжного та підсумкового тестування, захисту есе, рефератів, проведення семінарів та індивідуальних бесід.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)