АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Задача 1. Сервісне обслуговування дисків

Читайте также:
  1. C) Любой код может быть вирусом для строго определенной среды (обратная задача вируса)
  2. CИТУАЦІЙНА ЗАДАЧА ДО БІЛЕТА № 36
  3. III. В ЧЕМ СОСТОИТ ПРЕДМЕТ И ЗАДАЧА ФИЛОСОФИИ?
  4. IV. СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЖИТЛОВО-ПОБУТОВЕ ТА МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
  5. Анализ чувствительности управленческих решений в задачах линейного программирования.
  6. Аналіз витрат на обслуговування виробництва
  7. Багатокритеріальність у задачах прийняття рішень.
  8. Бар, який зазвичай працює в ночі , обслуговування здійснюється через офіціантів, комплектується бар, в основному, жіночим персоналом називають...
  9. Бібліотечно-інформаційне обслуговування як система
  10. Брокерське обслуговування за договором
  11. Брокерське обслуговування за дорученням
  12. БУДУЩЕЕ – ПЕРЕД ВАМИ СТОИТ НЕЛЕГКАЯ ЗАДАЧА. В ОДИНОЧКУ ВЫ С НЕЙ НЕ СПРАВИТЕСЬ.

1. Підготуйте комп’ютер до роботи.

2. Проведіть необхідні операції для початку обслуговування комп’ютера.

3. Вставте в дисковод свою дискету.

4. Запустіть програму перевірки диску.

5. Опишіть усі елементи вікна цієї програми (якщо необхідно для опису, відкрийте додаткові вікна за допомогою відповідних кнопок).

6. В списку дисків виберіть диск А.

7. Виконайте перевірку цього диску. Запишіть інформацію, яку видала програма перевірки після завершення роботи, в зошит.

8. Скопіюйте на диск вміст вашої робочої папки за винятком файлу великого розміру, створеного раніше.

9. По черзі, один за другим, скопіюйте 3 файли на диск А з диску D, розмір яких не перевищує 100 Кб.

10. Знищіть на диску А перший із цих трьох скопійованих файлів.

11. Запустіть на виконання програму дефрагментації дисків.

12. Опишіть усі елементи вікна цієї програми.

13. В списку дисків виберіть диск А і виконайте його дефрагментацію.

14. Знищіть усі чужі файли на вашому диску і повторно проведіть дефрагментацію диску.

Задача 2. Робота з програмами Блокнот і Калькулятор.

1. Відкрийте програму Блокнот. Створіть текстовий документ, якому надайте ім'я за таким зразком <номер групи мій щоденник>. Встановити режим Перенос по словам в меню Правка.

2. На початку першого рядка введіть символи .LOG,це дозволить програмі при кожному відкритті файла автоматично вносити в нього час і дату. Збережіть файл, закрийте Блокнот.

3. Відкрийте файл щоденника в програмі Блокнот, переконайтеся, що там автоматично проставилися час і дата. Зробіть запис про роботу, яку Ви щойно виконали. Збережіть файл, закрийте Блокнот.

4. Відкрийте файл щоденника в програмі Блокнот. Зробіть запис розв'язку задачі підрахунку середнього балу за модуль студентів групи. Умову задачі запишіть файлі щоденника.

УМОВА ЗАДАЧІ. В групі навчається 25 студентів, за другий модуль два студенти отримали оцінку 2, сім студентів оцінку 3, вісім студентів оцінку 4 і 10 студентів оцінку 5. Який середній арифметичний звичайний і середній арифметичний зважений бали в студентів групи.

5. Збережіть файл, закрийте Блокнот.

6. Відкрийте програму Калькулятор. Встановіть режим Обычный в меню Вид, здійсніть обчислення необхідні для знаходження середнього арифметичного звичайного балу з наведеної вище задачі. Скопіюйте отримане значення в буфер.

7. Відкрийте файл щоденника в програмі Блокнот. Зробіть запис “ середній арифметичний звичайний бал для студентів групи =” і вставте скопійоване значення з буфера.

Повторіть дії пунктів 24, 25 для знаходження середнього арифметичного зваженого балу в студентів групи.

8. З використанням комірки пам'яті калькулятора обчисліть суму квадратних коренів чисел від 15 до 10. Використайте кнопки калькулятора МС – очистка комірки пам'яті, MR – вивід числа з пам'яті на індикатор, MS – запис числа в пам'ять, M+ - додавання числа з індикатора до числа в пам'яті


ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 11.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)