АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Особливості курортно-оздоровчих та спортивно-екстремальних послуг

Читайте также:
  1. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  2. Велике князівство Литовське: особливості взаємодії культур литовської і давньоруської.
  3. Види конституції, їх структура та особливості
  4. Відтворення населення та його регіональні особливості
  5. Галузеві особливості, що впливають на організацію обліку
  6. Державна служба та її особливості в Україні
  7. Джерела (форми) трудового права України: поняття, види, особливості
  8. Діагностика і особливості перебігу гострої хірургічної патології
  9. Етнічний склад населення та його територіальні особливості
  10. Загальні особливості духовних процесів і розвитку філософії у ХХ ст
  11. Загальні особливості підприємницької діяльності в сфері ресторанного господарства
  12. Загальні особливості ранньої юності

Індивідуальна робота

З дисципліни «Туристичний сервіс (основи туризмознавства»)

на тему «Аналіз туру «_____________» туроператора «____________»

 

Провести аналіз одного з турів туроператорів «Аккорд-тур» або «Феєрія» (за варіантами) за таким планом.

 

1. Загальні відомості про тур: туроператор (організатор); назва (гасло) туру; основні пункти маршруту (послідовно); тривалість туру (днів і ночей); загальна протяжність (км); країни, що охоплює тур; кількість пунктів прикордонного та митного контролю, складність його проходження; вартість туру тощо.

Особливості транспортного обслуговування під час туру.

2.1. Основні види транспорту (що забезпечують далекі перевезення): транспортні засоби та їх комфортність, зручність; наявність нічних переїздів на місцях для сидіння; послуги під час руху та під час санітарних і технічних зупинок тощо.

2.2. Додаткові види транспорту (місцеві в районах відвідування – місцевий громадський або розважально-прогулянковий транспорт): їх різноманіття; оригінальність (незвичайність, екзотичність); частота використання під час туру; наявність та якість трансферу.

3. Особливості послуг розміщення та харчування під час туру:

3.1. Готельне обслуговування: кількість готелів у турі; максимальна та мінімальна кількість ночей в одному готелі; комфортність (якість) готелів; основні види готельних послуг під час туру.

3.2. Харчування у вартості туру: кількість разів на день (ВВ, НВ або ін.); характер обслуговування (а ля карт, табльдот, шведський стіл тощо); співвідношення готельних та інших закладів харчування.

3.3. Додаткове харчування: пропозиції додаткових обідів та вечерь, у т. ч. тематичних; можливості відвідати заклади харчування на вибір, у т. ч. екзотичні тощо.

Особливості екскурсійного та супровідного обслуговування під час туру.

4.1. Послуги вітчизняного гіда – супровідника групи: співвідношення організаторських та екскурсоводних його функцій, особливості розповідей під час руху основного транспорту та у місцях відвідування.

4.2. Послуги місцевих (з районів відвідування) гідів-екскурсоводів: співвідношення кількості екскурсій з місцевими гідами та без них; можливість технічного оснащення (мікрофон, ілюстрації, радіозв’язок з туристами тощо).

5. Особливості музейного обслуговування під час туру: кількість музейних закладів, запланованих для відвідування, їх тематика та популярність; час на огляд експозиції; технічне оснащення, музейні спецефекти (аудіогіди та ін.), екскурсійний супровід тощо.

Особливості курортно-оздоровчих та спортивно-екстремальних послуг.

6.1. Курортно-оздоровчі послуги: наявність та частота відвідування пляжів, басейнів, аквапарків, термальних бань, спа-салонів тощо.

6.2. Спортивно - екстремальні послуги: наявність послуг катання на лижах, ковзанах, снігоходах, сноубордах тощо; катання на катамараних, ковзанах, яхтах, вітрильниках, конях, а також рафтингу, дайвінгу, серфінгу, спелеотуризму, полювання на джипах, риболовлі тощо.

7. Особливості розважальних та культурно-видовищних послуг: наявність передбачених у турі відвідувань парків розваг, концертів, театральних вистав, спортивних матчів та змагань тощо.

8. Можливість придбання сувенірної продукції під час туру: друкованої, настінної та настільної, специфічних традиційних предметів та продуктів харчування і т. ін.

9. Особливості оформлення документів та дотримання туристичних формальностей для здійснення туру: умови отримання та вартість візи; особливості страхування; митні та валютні обмеження; санітарно-гігієнічні та медичні особливості тощо.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)