АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПЛЯЦОК «СЕРЦЯ ТРЬОХ»

Читайте также:
  1. IІІ курс V семестр
  2. Визначення.
  3. Німецька класична філософія. Філософські та суспільно-політичні погляди К. Маркса
  4. ФІЛОСОФІЯ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ

ü ПОТРІБНО

ü Форма 30х16.

ü Бісквіт: яйця 6 шт., цукор 1 скл., борошно 1 скл., какао 3 ст. л.

ü Бізе: білок 3 шт., цукор 100 г, крохмаль кукурудзяний 1 ч. л.

ü Апельсинова прослойка: апельсини 3 шт., цукор 4 ст. л., желатин 3 ст. л., вода 300 мл.

ü Крем: масло 250 г, згущене молоко 1 б., міцна кава 5 ст. л.

ü ПРИГОТУВАННЯ

ü Бісквіт: яйця розділяємо на білки та жовтки. Білки збиваємо з цукром на міцну піну, поступово додаємо по-одному жовтки, збиваємо все разом. Додаємо борошно та какао, легко вимішуємо. Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом! Випікаємо 30 хв. при 180 градусах. Бісквіт розрізаємо на два коржа.

ü Бізе: білки збиваємо з цукром на великих обертах міксера до стійкої піни 15 хв., всипаємо до білків просіяний крохмаль і обережно перемішуємо, викладаємо у форму застелену пергаментом і сушимо при 120 градусах. 2 год. (орієнтуватися на свою духовку).

ü Апельсинова прослойка:

ü Желатин з цукром залити водою, залишити набухнути на 10 хв., потім прогріти на водяній бані і дати трохи остигнути. З апельсинів знімаємо шкірку (з неї можна зробити цукати). 2 апельсини нарізаємо на маленькі шматочки (поки що, відкладаємо), 1 апельсин збиваємо в блендері, вливаємо желатин, добре все вимішуємо, залишаємо при кімнатній температурі, щоб апельсинова маса почала гуснути, тим часом робимо крем!

ü Крем:

ü Розм'якшене масло збиваємо на невеликих обертах міксера зі згущонкою, по одній столовій ложці додаємо міцну заварену каву, теж збиваючи але недовго, щоб не перебити крем і він не розшарувався!

ü Збираємо пляцок:

ü На один коричневий корж наносимо крем, кладемо корж з бізе, знову крем, викладаємо апельсинові шматочки, ставимо пляцок в холодильник, щоб він трохи охолодився. Далі викладаємо на апельсинові шматочки підстиглу апельсинову масу, яка за цей час вже почала загусати, зразу накриваємо другим коричневим коржем, легенько притискаємо, щоб апельсинова маса і корж з'єдналися! Ставимо пляцок в холодильник для охолодження! Прикрашаємо пляцок за бажанням, я покрила просто шоколадною помадкою! Смачного!

ü P.S.В апельсиновій прослойці замість апельсинової маси, якою треба покривати шматочки з апельсинів, можна використати апельсинову галяретку (желе)!

ü Збираючи пляцок я обгорнула його бортиками з фольги, викладаючи апельсинову масу, можна бути впевненим, що вона не розтечеться, якщо вона буде рідкувата! Після охолодження пляцка, обережно зняти фольгу!

Джерело. dreamfood.ua/2188-plyacoksercya-troh.html


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.008 сек.)