АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вихідні дані для розрахунку рівнів звукового тиску на території

Читайте также:
  1. Walther 1250 Dominator FT з насосом високого тиску Gehmann
  2. А. Измерение уровня звукового давления на рабочем месте
  3. Алгоритм розрахунку
  4. БНМ 2.2.13 Пояснення температури і тиску на основі молекулярних уявлень
  5. Будова деаераторів атмосферного і підвищеного тиску.
  6. Валовий національний продукт та способи йогорозрахунку
  7. ВИБІР РОБОЧОГО ТИСКУ
  8. Визначення границі міцності бетону при стиску
  9. Визначення межі міцності при стиску
  10. ВИЗНАЧЕННЯ РІВНІВ ЗВУКОВОГО ТИСКУ В РОЗРАХУНКОВИХ ТОЧКАХ
  11. Визначення рівня шуму на території житлової забудови.
  12. ВИМІРЮВАННЯ АРТЕРІАЛЬНОГО КРОВ'ЯНОГО ТИСКУ.

1.6 Вихідними даними для розрахунку рівнів звукового тиску на території є:

- місце розташування, геометричні розміри і шумові характеристики джерел шуму;

- координати розрахункових точок;

- необхідні дані про елементи навколишнього середовища (екранах, лісопосадках тощо), розташованих між джерелом шуму і розрахунковими точками, а також дані про наявність великих поверхонь, які можуть відбивати звук в напрямку розрахункової точки.

 

 

1.7 Шумові характеристики технологічного і інженерного обладнання (див. лекцію 2) приймають згідно з технічною документацією на обладнання або за даними акустичних вимірювань.

Допускається, при роботі поодиноких стаціонарних джерел шуму, користуватися шумовими характеристиками у вигляді октавних рівнів звукового тиску , дБ, або рівнів звуку , дБА, на встановленому робочому місці або на іншій фіксованій відстані від корпусу джерела шуму.

Примітка. Шумові характеристики транспортних потоків і внутрішньоквартальних джерел на сельбищних територіях визначають згідно з додатком Л.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)