АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

АНКЕТА 2

Читайте также:
  1. АНКЕТА (заполняется собственноручно)
  2. Анкета гостей
  3. Анкета для батьків «Сімейні традиції»
  4. Анкета для оценки инновационного потенциала предприятия.
  5. Анкета для родителей
  6. Анкета для родителей воспитанников «Центра детского творчества» г.Щекино
  7. Анкета для родителей учащихся 5-9 классов
  8. Анкета для родителей учащихся младших классов
  9. Анкета для самооцінки вчителем своєї діяльності
  10. Анкета Заказчика на разработку
  11. АНКЕТА ЗАТРИМАНОЇ ОСОБИ

(для учнів 6-11 класів)

1. Ерудиція: - Міцність і глибина знань; - Культура мови; - Доказовість і аргументованість суджень; - Кмітливість; - Використання додаткових джерел.
2. Старанність(ставлення до навчання): - Старанність і сумлінність; - Регулярність і систематичність занять; - Самостійність; - Уважність; - Взаємодопомога.
3. Працьовитість (ставлення до праці): - Організованість і зібраність; - Ощадливість; - Звички до самообслуговування; - Виконання правил безпеки в роботі; - Естетика праці.
4. Я і природа(ставлення до природи): - Бережливість до землі; - Бережливість до рослин; - Бережливість до тварин; - Охорона природи в повсякденній життєдіяльності; - Допомога природі.
5. Я і суспільство: - Виконання правил для учнів; - Виконання правил внутрішнього розпорядку; - Виконання норм і правил людського співжиття; - Милосердя; - Участь у житті класу і школи.
6. Естетичний смак: - Акуратність і охайність; - Культурні звички в житті; - Внесення естетики в життєдіяльності; - Вміння знаходити прекрасне в житті; - Відвідування культурних центрів.
7. Ставлення до самого себе: - Я керую собою, своєю поведінкою; - Вмію організувати свій час; - Піклується про здоров'я; - Дотримуйся правил особистої гігієни; - Я не маю шкідливих звичок.

АНКЕТА 3

(для учнів 10-11 кл.)

 

1. Інтелектуальний рівень: - Ерудиція; - Культура мови; - Логіка мислення (індукція, дедукція, аналіз, синтез, порівняння, аргументація); - Самостійність і творчість; - Використання додаткових джерел.
2. Моральна позиція як система ціннісних орієнтацій і поведінка: - Розуміння цілісності і єдності розвитку людини, суспільства та природи; - Усвідомлення ролі людини в перетворенні навколишньої дійсності та охорони природи; - Потреби і вміння відстоювати свої погляди й переконання; - Відповідальне ставлення до навчання; - Працьовитість; - Усвідомлення прав і обов'язків людини в суспільстві; - Повага до державних символів, традицій, дбайливе ставлення до історії свого народу; - Потреба в служінні батьківщині і народу; - Готовність до свідомого вибору професії; - Розуміння свідомої дисципліни як норм духовно-моральних взаємин, самоконтроль і саморегуляція поведінки; - Розуміння взаємозв’язку внутрішньої і зовнішньої культури людини; - Усвідомлення активної ролі особистості в становленні характеру; - Неприйняття аморальної поведінки; - Внесення естетики до зміцнення свого здоров'я; - Свідоме ставлення до зміцнення свого здоров'я; - Негативне ставлення до шкідливих звичок.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)