АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Юрченко Олена Олегівна

Читайте также:
  1. ОЛЕНА КЛІВАНСЬКА, 7А КЛАС
  2. Олена Теліга (1907-1942)
  3. Соленая
  4. Соленая рыба.
  5. Травмы колена

Мовний центр ауд. 617

Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка

Вул. Шевченка 1,

Кіровоград, 25006

Тел.: (050) 0407440 (Юрченко Олена Олегівна), (0522) 225752 (Мовний центр)

На електронну адресу: conference.kdpu@gmail.com надішліть матеріали у такому форматі:

1) файл з назвою «Прізвище автора – стаття», (наприклад, Василенко К. Ю. – стаття.doc), що містить статтю;

2) файл з назвою «Прізвище автора – заявка, (наприклад, Василенко К. Ю. – заявка.doc), див. зразок

3) у разі наявності у статті схем, таблиць, складних рисунків, файл (або файли) з відповідними ілюстраціями з назвою «Прізвище автора – Схема 1/ Рисунок 1» (наприклад, Петренко С.А. – Рисунок 1.jpg/bmp)

4) відсканована копія (або фотокопія) квитанції про оплату вартості публікації та оргвнеску. Назва файлу, наприклад, «Петренко С.А._оплата».

6) за потреби - додаткові шрифти або транскрипційні знаки (якщо такі наявні в тексті статті).

Планується опублікування статей до початку роботи конференції у Наукових записках Кіровоградського державного педагогічного університету. Серія Філологічні науки (входять до переліку фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт).

Науковцям, які не мають наукового ступеня, слід надіслати витяг з протоколу засідання кафедри про рекомендацію статті до друку або завірену рецензію наукового керівника.

 

Статті, що не відповідають вимогам ВАК та оформлені неналежним чином, до розгляду не приймаються та не повертаються. (ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТЕЙ у Наукових записках КДПУ додаються).

Вартість однієї сторінки – 35 грн. Одноосібні статті докторів наук, професорів ВАК друкуються безкоштовно. Організаційний внесокза участь у конференції у розмірі 70 грн. сплачується заздалегідь разом із коштами за друк статті усіма учасниками ( крім докторів наук, професорів ВАК). Проїзд та проживання – за рахунок учасників. Більш детально про умови проживання – у другому інформаційному повідомленні. Офіційне запрошення до участі у конференції буде надіслане разом із другим інформаційним повідомленням.

Для викладачів КДПУ публікація - безкоштовна.

Кошти для опублікування статті разом з оргвнеском просимо пересилати банківським переказом на реквізити:

 

Реквізити для надсилання коштів через банк "ПРАВЕКС"

Призначення платежу – поповнення карткового рахунку Головенко Кристіна Вікторівна № 010Т017954130

Без ПДВ

(у разі виникнення проблем із переказом коштів телефонуйте Головенко К.В. за номером 066-7658474).


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)