АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Нові стандарти ІЕС на крок наближають масове впровадження електромобілів

Читайте также:
  1. Австралія і Сингапур зміцнюють національний орган зі стандартизації М’янми
  2. Анкетирование - это метод получения информации путем письменных ответов респондентов на систему стандартизированных вопросов анкеты.
  3. Визначення ефективності впровадження вітроенергетичної установки для потреб енергозабезпечення об’єкта
  4. Визначення ефективності впровадження фотовольтаїчна система для потреб енергозабезпечення об’єкта
  5. Впровадження в діяльність страхових компаній управління на основі збалансованої системи показників
  6. Впровадження нової економічної політики
  7. Впровадження СМЯ в Європі
  8. Впровадження таблиць і діаграм MS Excel в Word.
  9. Глава 3. СТАНДАРТИЗАЦИЯ
  10. Глава 8. ИНФОРМАЦИЯ О ТЕХНИЧЕСКИХ РЕГЛАМЕНТАХ И ДОКУМЕНТАХ ПО СТАНДАРТИЗАЦИИ
  11. Документы в области стандартизации.
  12. Законодавчі та нормативно-правові документи, стандарти

 

Опубліковано дві частини нового міжнародного стандарту: IEC 61851-23 та ІЕС 61851-24. ІЕС 61851-23 охоплює зарядні пристрої постійного струму залежно від контролю та комунікаційного з’єднання між установкою швидкого зарядження постійного струму та електромобілем. ІЕС 62851-24 деталізує цифрові протоколи, які дають змогу для комунікаційного обміну між зовнішньою станцією швидкого зарядження та електромобілем.

 

Цей революційний міжнародний стандарт — продукт майже безпрецедентної глобальної співпраці виробників оригінального обладнання, автомобільних фірм та електроенергетичних компаній.

 

Спільними зусиллями вони зуміли подолати деякі суттєві перешкоди. Виробники легкових автомобілів і вантажівок, наприклад, повинні були розглянути різноманітні технічні вимоги в різних регіонах, які потребують використання різноманітних вилок, роз'ємів, рівнів напруги та частоти.

 

Спрямований на вирішення глобальних проблем, цей міжнародний стандарт ІЕС для систем швидкого зарядження електромобілів охоплює три привілейовані системи: CATARC, Combo1 та 2 і CHAdeMO.

 

Генеральний секретар і виконавчий директор ІЕС, Франс Врісвік, прокоментував: «Ми вітаємо інтенсивне співробітництво кількох галузей промисловості на різних світових ринках, які змогли домовитися і дійти згоди. Тепер ми маємо відповідний глобально значимий міжнародний стандарт, який охоплює одразу три взаємозамінні та безпечні системи на відміну від великої кількості запатентованих технологій зарядження, як це було раніше. Отже, ІЕС впевненіше, ніж будь-коли, заявляє про можливість виникнення ефективної інфраструктури швидкого зарядження для електромобілів».

 

Один зовнішній зарядний пристрій може обслуговувати багато електромобілів, заряджаючи їхні батареї у 8 разів швидше, ніж автономна станція. Споживачі зможуть перезарядити батареї швидше та подорожувати на більші відстані.

 

Середній електромобіль потребує 16 кВт електроенергії на 100 км. Стандартна зовнішня система підзарядження електромобілів заряджає 50 кВт усього за 20 хвилин. Для порівняння, сьогоднішні автономні зарядні пристрої зазвичай заряджають не більше ніж 6,2 кВт, цього вистачить лише на 40 км, тобто водій повинен підзаряджати акумулятор щогодини.

 

Фірми, залучені до розроблення цього стандарту:
Системи енергозабезпечення: EDF (Електроенергія Франції), Державна корпорація енергосистем (Китай) і TEPCO (Електроенергетична компанія Токіо).
Виробники обладнання: ABB, Siemens, Асоціація CHAdeMO.
Сектор автомобільної промисловості: NISSAN, Mitsubishi, Toyota, JARI, CATARC, BMW, Daimler, Volkswagen, GM та Ford.

Завдяки цьому стандарту на зарядні пристрої ІЕС стандартизувала роботу щодо всіх форм зарядних пристроїв, а наразі займається вдосконаленням бездротового передання енергії для електромобілів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)